USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Виграли дивом, але ж билися, – Кварцяний про перемогу над «Сталлю»

13 Березня 2016 21:00
Головний тренер луцької «Волині» Віталій Кварцяний прокоментував перемогу своїх підопічних над «Сталлю», згадавши також і рішення ФФУ про зняття з його команди очок.

Про це повідомляє ТСН.

Нагадаємо, сьогодні хрестоносці продемонстрували, що сильніші сталеварів. Луцька команда перемогла із рахунком 1:0.

«Ви самі бачили, що команда не грає, а мучиться. Просимо грати з хорошою самовіддачею, і гравці зберігають футбольну совість. Так, тактично помиляються, порушують дисципліну через низькій рівень партнерів, але всі стараються. Виграли дивом, але ж билися.

Футбол – це серйозний двигун життя, а не якась іграшка. Футбол скрізь розвивають, а у нас тільки руйнують і не достукатися. Форми дітям немає, бензину немає, машини не ремонтують, зарплату дають тоді, коли вона вже і не потрібна. До кого звертатися, куди кричати, де ця гуцульська трембіта?

Мені відрубали голову ще до перших весняних матчів. Незрозумілі люди кажуть, що колись щось буде, а я хочу серйозно займатися футболом.

Знімати очки з команди – це не метод. Поріжте ворота на металобрухт, заберіть стадіон, а тут придумали покарання чиновники з температурою, не похмелившись. Сто варіантів без зняття очок можна було знайти. Три роки поспіль знімають очки, і ніхто не реагує, всі задоволені. Доведуть до того, що я помру прямо на лавці».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сераховичі Показати IP 14 Березня 2016 15:22
Шановний ВВ! живіть на зло ворогам! і на радість футболу.футболістам і перемогам! Віримо у ВАС!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus