USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кварцяний дав копняка воротарю «Волині»

15 Травня 2009 11:43
Луцька «Волинь» учора, 14 травня, в напруженому поєдинку програла із рахунком 3:4 лідеру першої ліги – київській «Оболоні». Про це повідомляють «Волинські Новини».
«Волинь» першою відкрила рахунок – уже на 13 хвилині гол забив Пищур. Однак через хвилину «Оболонь» відновила рівновагу – Куценко вивів Мірошниченка віч-на-віч із кіпером луцької команди Недільком і киянин відправив шкіряного у ворота лучан. На 30-й хвилині «Волинь» вдруге вийшла вперед – гол забив Лісовий після пасу Пищура.
У другому таймі кияни знову відігралися – Мірошниченко оформив дубль. Найначиченішою виявилася кінцівка поєдинку. На 80-й хвилині «Оболонь» виходить вперед, коли після удару Мірошниченка першим на добиванні виявився Кармаліта. Через чотири хвилини Кварцяний замінив воротаря – замість Неділька на поле вийшов Лисенко. Як пише «Футбол», коуч волинян «не вельми доброзичливо провів воротаря – дав йому ногою по… скажімо так, місцю, на якому сидять».
На другій доданій хвилині «Оболонь» «розмочила» вже Лисенка – Куценко вийшов на побачення з кіпером лучан і забив гол. Щоправда, гол престижу через хвильку забив Пищур, оформивши дубль.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 15 Травня 2009 12:30
Класно написали - я так і не зрозуміла, яким рахунком закінчився матч
Анонім Показати IP 15 Травня 2009 16:02
Рахунок 4-3 на користь Оболоні. Як видно, гра вийшла цікава. Про Кварца я мовчу, він у своєму репертуарі. Ще років 5-6 тому копав бокового арбітра, а зараз і своїх гравців. Можна трохи пофантазувати. Через рік Волинь підніметься на одну щабельку вище, через два - буде грати в європейських кубках. І тоді в Римі чи Мадриді ( не важливо ) наш Кварц "засандалить" бокового арбітка або хоча б запасного. Звичайно, буде шороху, але Волинь і Луцьк загремить на весь світ. Якщо серйозно, то Волинь своєю грою в двох останніх турах показує зуби. Якщо так і далі буде грати, буде досвід і в наступному році вийдемо в Прем"єр-лігу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus