USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кварцяний докоряє Колліні за поблажки арбітрам

17 Жовтня 2012 17:35
Екс-наставник луцької «Волині» Віталій Кварцяний, який нині очолює запорізький «Металург», вважає, що куратор суддівського комітету Федерації футболу України П'єрлуїджі Колліна прощає українським арбітрам деякі помилки.

Про це повідомляє «Чемпіонат.com».

Колишній коуч «хрестоносців» Віталій Кварцяний розповів про результати зустрічі наставників клубів Української Прем'єр-ліги з Колліною, яка відбулася 16 жовтня у Домі футболу в Києві.

Він повідомив, що пояснював Колліні, чому заглядав до кишені бокового арбітра під час гри з «Кривбасом».

«П'ятий гол, думав, поза грою, нам забивають, а бічний прапорець не підняв. Я б підняв, а у нього, може, причина була не піднімати», - мовив фахівець.

Також він додав: «З Колліною розмова була без емоцій вже, але він так дипломатично відповідав на запитання і згладжував, що не хотілося після цього ставити питання. Він захищає арбітрів і, я так зрозумів, прощає їм деякі помилки».

Натомість головний тренер луцької «Волині» Анатолій Демяненко називає італійця «професіоналом своєї справи».

«Видно, що італієць - професіонал своєї справи, його відповіді, напевно, задовольнили всіх тренерів, які там були», - зауважив Демяненко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus