USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Хотілося б, щоб Василь Столяр розрахувався, - Кварцяний

29 Листопада 2010 10:31
Головний тренер ФК «Волинь» Віталій Кварцяний як ніколи за останні роки задоволений грою футболістів своєї команди та просить президента клубу Василя Столяра і інших спонсорів розрахуватися зі спортсменами.

Про це він, за повідомленням сайту команди, розповів на післяматчевій прес-конференції 28 листопада.

Нагадаємо, що 28 листопада ФК «Волинь» з рахунком 1:0 виграла у команди «Металург».

Кварцяний зазначив, що задоволений грою спортсменів, які показали «серйозний футбол» і назвав 19 матчів сезону «іспитом».

«Я задоволений результатом, грою, командою. Шосте місце – це наразі серйозний показник. В минулому році, виступаючи в першій лізі, ми були четвертими за результатами кубкового розіграшу, а нині – шості в чемпіонаті», - зазначив Кварцяний.

Тренер команди «Металург» Олег Лутков привітав «Волинь» з чудовим закінченням сезону та зазначив, що причину поразки вбачає у недостатньо підготовлених кадрах команди. Тренер також незадоволений роботою бокових арбітрів.

«Окреме вітання боковим арбітрам. У них напевно якесь свято сьогодні. Можливо, 1 Травня. Так махали прапорцями, ніби якась демонстрація сьогодні», - зазначив Лутков.

Віталій Кварцяний розповів, що у міжсезоння «розпускає» гравців до 9 січня, а опісля продовжить тренування в Ялті та проведе збори у Туреччині.

Разом з тим, тренер команди натякнув, що з футболістами досі не розрахувалися власники клубу.

«Хотілося б, щоб наш президент Василь Андрійович Столяр, який дуже багато робить для команди разом зі спонсорами та акціонерами, розрахувались з командою. Щоб хлопці змогли відпочити як слід. Вони заслужили цього. Я їх дуже поважаю», - зазначив Кварцяний.

Нагадаємо, що прокурор області Андрій Гіль ще в середині жовтня поточного року заявляв про необхідність перевірки невиплати заробітної плати гравцям клубу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
VSC Показати IP 29 Листопада 2010 10:48
Вася не может, у него проблемы. На выборы пыхнул, а тут еще и налоговики задолбали. Ему теперь не до футбола.
Вася Показати IP 29 Листопада 2010 11:09
Вася класный пацан хоть и барыга. Не окажись Бондарь слабаком сидел бы Вася при мере, как когда то при Губернаторе и было бы бабло и на футбол и на все остальное
угу до Вася Показати IP 29 Листопада 2010 14:39
"Не окажись Бондарь слабаком сидел бы Вася..." скорее так. сидел бы, да. Хоть кто-то "Волынь" поздравит или у всех еще послевыборный зуд?
Звиздюк Показати IP 29 Листопада 2010 11:52
Столяр живе паразитуючи,-обкрадає бюджет Волині. Почав красти і не з ким не ділитися, ось і взяли за одне місце.
Волиняка Показати IP 29 Листопада 2010 12:50
Волинь-молодці!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus