USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Кварцяний попросив пробачення за програне дербі. ВІДЕО

1 Жовтня 2011 23:43
Луцька «Волинь» у матчі 12-го туру української Прем`єр-ліги вдома поступилася львівським «Карпатам» – це вже третя домашня поразка команди Віталія Кварцяного і п`ятий поспіль матч без перемоги.
У цій грі, окрім традиційного суперництва львівської і луцької команди, було ще декілька особистих «дербі».
Годвін знову у Луцьку
Передусім усі чекали, як зіграє в Луцьку центральний півзахисник «Карпат» Самсон Годвін, який на початку чемпіонату заявлявся за «Волинь», але після провального матчу із «Металістом» Кварцяний відправив його до Львова, заявивши, що «він не з нашого факультету».
Інше протистояння планувалося суто родинне, бо правий захисник «Карпат» Артем Федецький (уродженець Нововолинська, син легенди «Волині» 1980-х Андрія Федецького) і півзахисник «Волині» Олег Герасимюк – куми. Але у цій грі Олег на полі не з`явився.
За версією Кварцяного, Герасимюк «забагато скиглив перед грою».
Так само здивував тренер позицією на лівому фланзі оборони, адже у попередніх іграх бразилець Леандро був одним з кращих в його команді.
Проти «Карпат» зіграв Андрій Гринченко. Дискваліфікованого В'ячеслава Шарпара у центрі півзахисту замінив Ярослав Кінаш.
«Карпати» ж приїхали до Луцька битися і вмирати на полі за свого тренера, бо п’ятнадцяте, передостаннє місце у турнірній таблиці, вивело з терпіння власників клубу, і, як подейкують, якби львів`яни і сьогодні залишилися без очок, Олег Кононов залишився б без посади.
Дивитися футбол прийшли Романюк і Клімчук
На гру приїхало чимало ВІП-гостей. Окрім, звісно, президента луцького клубу Василя Столяра, у віп-ложі сиділи найбагатша людина Західної України, власник «Карпат» Петро Димінський, а також ще один зі співвласників «Волині».
Поруч переглядали гру луцький міський голова Микола Романюк та голова Волинської ОДА Борис Клімчук. Після матчу Димінський заходив до роздягалки «Карпат» і згодом разом із охороною виїхав із «Авангарду».
На початку команди включили лігочемпіонські швидкості, і на 14-й хвилині Луцьк створив вбивчий момент: після штрафного у виконанні Євгена Пічкура м’яч ганяв штрафним майданчиком «Карпат» з кутка в куток і від гравця до гравця.
Останню крапку мав малювати Ян Масло, який з лінії воротарського майданчика розстрілював ворота Андрія Тлумака. Але удар прийшовся в румуна Сілвіу Ізворану!
«Карпати» ж до середини першого тайму прийшли до тями, й Олег Голодюк смачно приклався до м’яча з 25 метрів. Поруч з ним волинських опорних півзахисників не спостерігалося… 0:1, і на полі почалася справжня рубка. «Волинь» напосіла на володіння Тлумака, але пропустила.
На 51-й хвилині Ізворану обрізався в центрі полі, Ярослав Мартинюк запустив у відрив Сергія Зеньова, який виграв забіг у Ванче Шикова і дуель у Віталія Неділька – 0:2.
Майкон плакав з відчаю
Гру було зроблено після вилучення Майкона. Кращий форвард чемпіонату відмахнувся від Мартинюка, розбив йому брови, і, вочевидь, саме закривавлене обличчя змусило арбітра Сергія Бойка вийняти з кишені червону картку.
Майкон такого не очікував і почав ганятися за рефері, аби відмахнутися ще раз… Бразильця вдалося заспокоїти «волинянину» Гоберу та «карпатівцю» Годвіну, які вивели Майкона (він з відчаю навіть заплакав) з поля.
Прикметно, що попередження і вилучення у цьому матчі отримали саме ті гравці, які, як кажуть, висіли на карточці і мали по три попередження. І Шиков, І Масло, і Майкон пропускатимуть гру «Волині» у Києві проти «Динамо».
До кінця матчу моментів в обох команд більше не було і глядачів веселили хіба фаєр-шоу у секторі «Волині» та «Карпат», а також образливі кричали, які виголошували фани-суперники один одному.
На прес-конференції Віталій кварцяний попросив вибачення в уболівальників і журналістів за поразку. «Ми дуже добре готували до цієї гри. Не вийшло. Прошу вибачення за це», - сказав тренер.
(Відео - Football.lviv.)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
wiking Показати IP 2 Жовтня 2011 10:38
За картки правильно сказав. Ще б сказав ому це Волинсь останнім часом так не поп спортивному матчі львівянам здає... Ще й після цієї гри відпустку всім 4 дні дали. Як після перемоги.
Роман Показати IP 2 Жовтня 2011 11:22
І треба було заради цього перекривати рух?!
Коля Показати IP 11 Жовтня 2011 15:34
Невже це правда-образливо

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus