USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кварцяний не проти попрацювати за кордоном

5 Квітня 2012 16:49
Екс-наставник ФК «Волинь» Віталій Кварцяний не відкидає можливості, що відновить тренерську кар’єру в закордонній команді. Водночас додає: «Тільки, щоб недалеко від кордону».
Про це він розповів у інтерв’ю газеті «Луцький замок».
Зі слів Кварцяного, пропозицій очолити футбольний клуб поки не надходило. Однак він стверджує, що після завершення футбольного сезону в клубах можуть відбутися зміни і тоді, ймовірно, буде змога відновити тренерську кар’єру.
Мріяв померти на стадіоні, ‒ Кварцяний
Водночас Кварцяний не проти попрацювати за кордоном. «Тільки, щоб недалеко від кордону, щоб не їхати незрозуміло куди. Я знаю польську мову, польський менталітет, поляки – непогані люди, з ними нескладно працювати. Якщо буде щось цікаве – можна розглянути», ‒ відзначив фахівець.
На його переконання, «здоров’я вистачить», аби потренувати ще п’ять-десять років.
Окрім цього Кварцяний розказав, що завжди хотів працювати у ФК «Волинь». «Тому що це моє місто, я тут виріс, і, думаю, ніколи не був руйнівником чогось. Завжди були якісь ідеї, які хотілося реалізувати. Щоб був стадіон, хороша база і спортивно-дитяча академія», ‒ каже тренер.
«Єдине, про що шкодую, що не досяг з клубом усього, чого міг і хотів із цим клубом. Я все життя прожив біля стадіону, боявся далеко від’їхати від нього, тож розмінював квартири, щоб бути ближче. Бо там моє дитинство проходило, юнацькі роки й доросле життя. Я мріяв і померти на стадіоні», ‒ зізнається екс-наставник «хрестоносців».
Ми, як на КВНі
Щодо кар’єри на телебаченні, яку Кварцяний розпочав доволі нещодавно, то йому вона до вподоби. «Тому що я в футболі», ‒ пояснює він.
Робота експертом у футбольному шоу порівнює з КВНом. «Питання на передачі можуть бути різні. Наперед нам нічого не кажуть. Від нас експертів тримають в секреті всі питання, які обговорюватимуться, і всі теми, які можуть виникати. І ми, як на КВНі, маємо бути готовими відповісти на будь-яке питання», ‒ відзначив тренер.
Перед виходом в ефір Кварцяний відчуває певне хвилювання – через відповідальність. «Ще не зовсім призвичаївся і хвилююся за те, як розташовані камери, в яку з них в той чи інший момент дивитися, як це виглядатиме збоку», ‒ стверджує фахівець.
Надходила йому пропозиція коментувати матч «Волині» проти «Шахтаря», але я відмовився. Не міг уявити, що сидітиме на стадіоні і коментуватиме матч рідної команди.
«Для мене це і неетично, і нерозумно. Тож поки працюю експертом», ‒ сказав Кварцяний.
***
Нагадаємо, Віталія Кварцяного, який очолював «Волинь» майже 11 років, відправили у відставку наприкінці грудня 2011 року. Його місце зайняв відомий фахівець Анатолій Демяненко.
Крім того, нещодавно Кварцяний за свої вислови на адресу ФФУ був дискваліфікований до кінця сезону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
вітя Показати IP 5 Квітня 2012 21:40
володимирович з волинню назавжди
тиць-здиць Показати IP 5 Квітня 2012 22:45
Твердий дядько. Цвяхи з таких людей можна робити. Дюбелі!
Луцьк Показати IP 5 Квітня 2012 23:19
"Я мріяв і померти на стадіоні". Ці слова говорять самі за себе. Респект.
Liverpool Показати IP 6 Квітня 2012 01:39
Думаю Кварцяний запросто міг найти собі роботу і в АПЛ,тіпа Уіган,Вулверхептон чи Болтон.Саме прикро,що в Англії йому би памятники ставили,а в Україні-тільки звільняють і нищать репутацію та імя.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus