USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Кварцяний поклав око на футболістів з Бразилії і Кабо-Верде

20 Січня 2011 15:59
На перегляді у «Волині» перебувають четверо потенційних новачків: бразильський нападник Фабриціо да Сілва, кабо-вердійський півзахисник Жилсон Монтейра, Дмитро Зозуля з ФК «Львів» та Олександр Каблаш з овідіопольського «Дністра».
«Все, що бігає і не має проблем із координацією будемо переглядати і ставити. Нам байдуже чи це буде албанець, неандерталець, поляк, румун чи українець. Усі ми дружна сім’я, уся футбольна братія», – зазначив головний тренер «Волині» Віталій Кварцяний. Про це інформує ТСН.
Нагадаємо, 19 січня у Ялті лучани провели контрольний матч проти полтавської «Ворскли», в якому сильнішими виявились полтавчани – 2:1.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучано Показати IP 21 Січня 2011 10:15
Хай живе українсько-НЕАНДЕРТАЛЬСЬКА ДРУЖБА!!! і вождь народів - Кварцяний

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus