USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кварцяний вийшов з партії через конфлікт з мерією?

15 Березня 2011 11:14
Причиною виходу Віталія Кварцяного з «Фронту Змін» став конфлікт між футбольним клубом «Волинь» та керівництвом міста і проблеми бізнесу власника клубу Василя Столяра.

Про це з посланням на власні джерела повідомили експерти Центру політичного аналізу та виборчого консалтингу.

Нагадаємо, як стало відомо у неділю, 13 березня, головний тренер ФК «Волинь», депутат Луцької міської ради Віталій Кварцяний написав заяву про вихід із фракції «Фронту змін» у міській раді та про вихід із самої партії. Таке рішення тренер мотивував втратою довіри до очільника обласного осередку «Фронту Змін», першого заступника луцького міського голови Святослава Кравчука.

У відповідь Святослав Кравчук заявив, що Кварцяний «очевидно, переплутав політику зі спортом».

«Причиною таких дій Кварцяного є конфлікт між клубом та керівництвом міста щодо включення опалення стадіону «Авангард» напередодні суботнього матчу та проблеми з податковими органами на підприємствах, що знаходяться у власності чи сфері впливу президента футбольного клубу Василя Столяра (депутата обласної ради від цієї ж політичної сили)», - йдеться в аналітичному підсумку подій тижня експертів ЦПАВК.

Хоча, за словами Святослава Кравчука, хоч ФК «Волинь» і має перед КП «Стадіон «Авангард» заборгованість за електроенергію, та все ж саме завдяки Луцькій міській раді увімкнено підігрів футбольного поля.

«В найближчий час варто очікувати подальших публічних з'ясувань стосунків між керівництвом місцевої організації партії та тренером ФК «Волинь», щодо правомірності останнього на володіння мандатом депутата Луцької міської ради, який він отримав за списком партії», - кажуть експерти Центру.

«Також не можна виключати виходу президента ФК «Волинь» Василя Столяра з відповідної фракції у обласній раді, у якого також склались не зовсім конструктивні стосунки з місцевим партійним керівництвом, про що в одному з інтерв'ю згадував Святослав Кравчук», - додають експерти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus