USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кварцяний переплутав політику зі спортом, – Кравчук

15 Березня 2011 09:56
Заступник луцького міського голови Святослав Кравчук заявив, що тренер ФК «Волинь», депутат Луцької міської ради від партії «Фронт Змін» Віталій Кварцяний «очевидно, переплутав політику зі спортом, заявляючи, що міська рада нічого не робить для розвитку футболу в місті».

Такий коментар Кравчука опублікував 15 березня офіційний сайт Луцької міської ради.

Нагадаємо, Кварцяний написав заяву про вихід із фракції «Фронту змін» у міській раді та про вихід із самої партії. Таке рішення тренер мотивував втратою довіри до очільника обласного осередку «Фронту Змін», першого заступника луцького міського голови Святослава Кравчука.

За словами першого заступника міського голови, «на сьогоднішній день ФК «Волинь» має перед КП «Стадіон «Авангард» заборгованість за електроенергію у сумі більше 30 тисяч гривень. Завдяки Луцькій міській раді увімкнено підігрів футбольного поля.

Таким чином, загальна заборгованість складає більше 60 тисяч гривень.

Що стосується прибирання стадіону, то всі відповідні роботи виконували працівники комунальних підприємств міста Луцька, була задіяна комунальна техніка.

Згідно з домовленостями з минулим керівництвом міста і з рішенням сесії міської ради, виконавчому комітету дозволено укласти договір оренди стадіону з ФК «Волинь» на 49 років за 1 гривню на рік.

Однак від клубу поки що відповіді немає, і ця позиція є дуже вигідною, адже таким чином керівництво команди перекладає провину за всі біди на міську раду», - зазначив Кравчук.

«Та все ж відповідальність за все має порівну розподілятися і між відповідними структурними підрозділами міської ради, і між представниками ФК «Волинь». Влада міста створює всі умови для тренувань і виступів команди, для відвідувань стадіону уболівальниками, сприяє команді у пільговій довгостроковій оренді стадіону. Тому фактично на сьогодні господарем стадіону є саме ФК «Волинь», - зауважив заступник мера.

«Міська влада розуміє також те, що футбольна команда – це бізнес, а всі, хто займається бізнесом на території міста, є рівними. Ми гордимося, що ФК «Волинь» сьогодні виступає в Прем’єр-лізі України, але це не означає, що ми повинні приховувати інші проблеми міста заради нашої команди», - додав Святослав Кравчук.

«Варто зауважити, що, окрім стадіону, у місті є ще дуже багато проблем, які негайно потрібно вирішувати. Зазначу, що сьогодні в місті у розвитку футболу зацікавлений не лише Віталій Кварцяний. Цими питаннями займаються відповідні служби, які спрямовують свої зусилля на розвиток футболу й інших видів спорту, а також розбудову спортивних майданчиків та спортивної інфраструктури», - підсумував Святослав Кравчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
:) Показати IP 15 Березня 2011 10:47
Правильно! Народжений повзати *грати футбол* літати *керувати містом* НЕ може. І, сподіваємось, НЕ буде
вася Показати IP 15 Березня 2011 13:50
я не вболівальник , але кесарю кесареве, і хай би кварцяний, нормально займався футболом і ФК"волинь" а не ліз на вибори і в політику
людмила Показати IP 15 Березня 2011 16:27
А скільки боргів державі заподіяло ТзОВ "Артанія". Кравчук про це чомусь мовчить. А 2,4 млн.грн. Зелінський за оренду "Променя" заборгував, Кравчук мовчить , чи можливо звернулась міська рада в прокуратуру про порушення кримінальної справи? А 331 тис.грн. бюджетних коштів "прикарманила" Мамосюк С.В., Кравчук мовчить і надалі Мамосюк продовжує займати посаду в міськраді і "прикарманювати" гроші...Цей ряд можна продовжувати ... А депозити в "Західінкомбанку" - Кравчук мовчить, чи покладені на депозит кошти міської ради частково "переповзли" в кишеню Кравчука, Кривицького, Гаврилишина ... А проданий Дячуком мазут??? А підземний перехід біля ЦУМу - скільки коштів закопав Кравчук з Кривицьким ???? А тут тобі ФК заборгував 30 тис.грн, яка проблема, як запереживав Кравчук. А за які кошти Кравчук Палац побудував, великий бізнесмен ??? А гектари землі на Відродження прихватив ??? Є Кравчуку про що розповідати міській громаді...
Знаючий Показати IP 15 Березня 2011 18:30
Пані Людмило, а звідки у Вас така обізнаність про заборговані суми, таке відчуття ніби Ви теж є учасником цього, як Ви назвали "прикарманювання", і звідки так докладно знаєте про палаци і землю Кравчука???? Правду в народі говорять "Язиком п... не мішки носити" це про Вас п. Людмило
Невістка Показати IP 16 Березня 2011 15:29
Знаючому - чим менше людина говорить про себе,тим більше "Людмили" дофантазовуютьі оббріхують всіх,хто не такий,як вони -"розумниці".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus