USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Квартирний злодій обчистив лучан на 100 тисяч

26 Червня 2012 13:53
Квартирний злодій, який «промишляв» у Луцьку, проведе за ґратами сім із половиною років. Чоловік разом спільником скоїв загалом десять крадіжок, поцупивши з людських осель майна та грошей більш на 100 тисяч гривень.

Про це повідомляє СЗГ УМВС у Волинській області.

Чоловік ніде не працював, тож заробляв на життя квартирними крадіжками. Упродовж півтора року він скоїв 10 таких злочинів, завдавши постраждалим збитків більш ніж на 100 тисяч гривень.

Хоча на «промисел» крадій ходив не сам, але знайти його спільника міліції не зуміла. Хлопці вишукували квартири у місті, де відсутні власники. Пошкоджуючи серцевину замка, без проблем проникали у помешкання. У квартирі вони влаштовували справжній обшук, аби знайти гроші та цінні речі.

Як правило, викрадали ювелірні вироби та готівку. Для прикладу, з однієї квартири зловмисники викрали золотих виробів та готівки більше ніж на 40 тисяч гривень, а мінімальний «заробіток» крадіїв становив 600 гривень.

За цими фактами правоохоронці порушили кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого частиною 3 статті 185 (Крадіжка) та частиною 3 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

Відповідно до вироку Луцького міськрайонного суду, спійманий злодій проведе за ґратами сім із половиною років.

Варто додати, що чоловік уже тричі побував у місцях позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Сергій Показати IP 26 Червня 2012 17:33
А що означае термін -міліція не зуміла?Що, вже поміняли методи дізнання,чи шукають потрібну кандидатуру?
мент до Сергій Показати IP 26 Червня 2012 22:44
ти дибіл, що ти знаєш про роботу міліції і проведення дізнання? Сиди школота за партою і читай буквара. А щодо фрази "міліція не зуміла" то став питання автору статті

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus