USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.75 39.95
  • PLN 9.70 9.85

Квентін Тарантіно написав сценарій для останнього в його кар'єрі фільму

16 Березня 2023 06:35
Американський режисер Квентін Тарантіно закінчив роботу над сценарієм нового фільму під назвою «Кінокритик».

Очікується, що це буде останній, десятий, фільм Тарантіно, пише The Hollywood Reporter, спираючись на власні джерела.

Події стрічки відбуватимуться у Лос-Анджелесі 1970-тих років, головною героїнею стане кінокритикиня. Ймовірно, сюжет буде про Полін Кель – одну з найвпливовіших кінокритикинь свого часу. Зйомки фільму мають розпочатися вже цієї осені.

Наразі режисер ще не уклав угоди зі студією. Тарантіно шукає такі ж умови, які були з його попередньою стрічкою «Одного разу в Голлівуді» – обовʼязковий показ в кінотеатрах і володіння авторськими правами на фільм. Тоді режисер співпрацював зі студією Sony Pictures, в їхній угоді йдеться про те, що Тарантіно матиме авторські права на цю стрічку через 20 років.

Кінорежисер завжди казав, що хоче зняти десять фільмів або піти на пенсію до 60 років.

Тарантіно в інтервʼю зізнався, що режисери з віком «втрачають свій блиск» і він не хотів би мати навіть однієї поганої картини у своїй фільмографії, адже, за його словами, одна погана кінострічка зіпсує три хороших.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Макс Показати IP 16 Березня 2023 08:36
Невже !? Невже закінчиться цей художній нарко-алко понос

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus