USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.90

КВН-івський кубок дали «дембелям». ФОТО

3 Березня 2012 12:59
Ветерани волинського КВНу зібрали команду і вирішили «показати клас» молодим гумористам. Так, команда «Дембеля», до складу якої увійшли досвідчені луцькі КВН-щики, виграла Кубок істфаку.

Змагання відбувалось у стінах історичного факультету Волинського національного університету імені Лесі Українки 1 березня.

Шість команд, які брали участь у розіграші Кубку, грали у чотирьох конкурсах. Це - візитка, розминка, біатлон та домашнє завдання.





Судило конкурсантів команда журі. До її складу увішйли депутати Андрій Осіпов та Микола Яручик, секретар міськради Григорій Пустовіт, радник міського голови Володимир Пащенко, декан історичного факультету Анатолій Шваб та підприємці Олександр Кралюк, Раїса Клименко та Олег Бойко.





Перемогу у грі здобули досвідчені луцькі КВН-щики – «Дембеля». У складі команди грали Костянтин Яворський, Віктор Присяжнюк та Дмитро Лагода.








Друге місце посіла команда із Рівного – «Т.Б.П.Ч»





А збірна Волині «Вікторія Бекхем» отримала бронзове місце. Ця команда, до слова, першою почала жартувати про погану якість звуку у залі.







Також участь у грі взяли Студентська збірна Луцька, тернопільська команда «Мак» та львівська «Єталон».














Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
критикан Показати IP 4 Березня 2012 15:15
друзі, так вигравати не можна!!!! команда перетягнула час у всіх конкурсах, і отримала 1-е місце лише через те ,що деяким членам команди треба віддати боги
*** Показати IP 4 Березня 2012 22:07
Вибачте, але дівчину з команди "В дрова", не повертається язик назвати дівчиною!!! схаменись, ти преграєш, взагалі позориш факультет... якось неприємно.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus