USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Кубок ліги КВН вперше залишився на Волині. ФОТО. ОНОВЛЕНО

14 Червня 2015 11:29
Фінал сьомого сезону Всеукраїнської ліги КВН "Волинь" відбувся 13 червня у Луцьку. За перемогу змагались три рівненські команди "Збірна бувших", "Збірна Ювілейного" та "Молодіжна збірна", вінничани з команди "БезНа" і єдині волиняни у фіналі, команда з Каменя-Каширського "Чак Норріс". Про це йдеться на сайті Всеукраїнської ліги КВН "Волині".

На подив організаторів зал був майже повністю заповнений, що дуже нехарактерно для ігор в таку теплу погоду. Саме така тепла атмосфера і панувала цього вечора у Палаці учнівської молоді. Команди одна за одною старались здивувати глядачів своїми жартами та реквізитом. У візитці найбільше це вдалось команді з Волині, яка зірвала овацію глядацької зали. Рівненські команди показували смішні життєві ситуації, а вінницька команда, подекуди, ставила в незручну ситуацію глядачів після неочікуваних жартів від "гота".

Протягом всієї гри лідирувала команда з Каменя-Каширського, що і переросло в сенсаційну перемогу в сезоні. Другими стали хлопці з БезНи, які в останньому конкурсі, вдруге за сезон, змусили весь аплодувати їм стоячи. Ця овація заслуга вокаліста, який своїм неперевершеним співом довів до сліз деяких глядачів гри. Цілком заслужене друге місце з явною претензією на перемогу в наступному сезоні. Третіми стали хлопці зі Збірної бувших, які грали без свого постійного фронтмена Верема. Як хлопці не намагались замінити образ "гопника" на образ "Дзідзьо" у них це виходило не зовсім так як того очікував зал. До останнього конкурсу другу позицію займала Молодіжна збірна Рівного, але в музичній домашці команді не вистачило текстового наповнення гарно задуманого конкурсу. Молодіжна збірна як і збірна Ювілейного є потенційними лідерами рівненського КВН і сподіваємось і волинської ліги.

Згідно з результами фіналу, кубок Ліги КВН "Волинь" вперше залишається на Волині, з чим і вітаємо волинських "чаків".

Фото з архіву Волинь.info.com:



Оцінювало гру команд журі в такому складі: Олександр Мельник - редактор ліги Отклік" (Київ) та екс-редактор нашої ліги, Олег Батюк - представник Фундації освіта і наука без кордонів "Про футуро", Богдан Мартинюк - екс-гравець команди "Віограф", Михайло Гарщаль - заступник головного редактора газети "Відомості UA", Ірина Патлашинська - заступник директора ПАТ "Луцьксантехмонтах №536", Руслан Савенко - виконавчий директор кароке-диско клубу "Версаль". За чесністю суддівства та якістю виступів команд спостерігала редактура у складі Руслан Місюк, Станіслав Ольшевський, Василь Пилипюк. На своєму звичному місці був і керівник ліги Валерій Пельц.



Окрім того, організатори Всеукраїнської ліги КВН "Волинь" дякують генеральному спонсору фіналу - компанії "Галицькі роси", а також Фундації освіта і наука без кордонів "Про футуро", партнеру - фірмі "Алерт", будівельному спонсору ПАТ "Луцьксантехмонтаж №536, компанії "Чайка" та піцерії Соло". Також подяка за співпрацю - Інформаційному агентству Волинські Новини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
ззз Показати IP 14 Червня 2015 20:54
Руслан Савенко - арт-директор НК "Версаль"....ой не добра ця людина...не знаєте, кого взяли в жюрі.
Олег Батюк Показати IP 15 Червня 2015 10:09
Це все х**ня і вам ставлю оцінку 2 за статтю. Команда "Збірна бувших" виграла конкурс розминку, що свідчить про те що проблема була не у відсутності фронтмена. Головна їх проблема і гри загалом була у присутності нового жюрі, яке по сезону не було задіяне, і ось вам результат, чемпіоном стало "Шоколодне око" Саурона, яке лякає Орків, але сильно смішить жюрі. Лічно я ржав) Всім дякую за сезон!
Юрій Ліпський до Олег Батюк Показати IP 15 Червня 2015 10:14
Норм пацан)))
я Показати IP 25 Червня 2015 01:20
зайдіть в групу ліги...сезон сьомий...а чемпіонів шість!! ха-ха-ха!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus