USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Квитки на поїзд Ковель-Холм є у продажу», - начальник станції Ковель

6 Червня 2017 20:31
Квитки на поїзд № 751/752 Ковель – Холм продаються на станції Ковель з вечора 5 червня. Їхня вартість становить 203.20 грн., - про це у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини стверджує Начальник вокзалу станції Ковель Василь Сілівончик.

З його слів, квитки надійшли у продаж учора пізно ввечері, їхня вартість складає 203,20 грн. Квитки, за його словами, почали продавати з запізненням, адже коригували комісійний збір.

Нагадаємо, квитків в касах станом на вечір 5 червня не було. Касири не продавали квитки і подекуди заявляли, що точної вартості їх не знають. Водночас увесь вокзалі заклеєний оголошеннями з точною вартістю квитка та рекламою нового маршруту,

Варто додати, що поїзд може отримати більш протяжний маршрут і починатися на українській території з Луцька і Львова. Про це сьогодні, 6 червня, повідомив Міністр інфраструктури Володимир Омелян.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus