USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Маршрут Ковель-Холм: потяг – є, квитків – немає

5 Червня 2017 21:14
Попри те, що Укрзалізниця анонсувала старт роботи маршруту від Ковеля до польського міста Холм вже на 12 червня, квитків в касах досі немає. Натомість, на вокзалі вже розмістили оголошення з точною вартістю квитка та рекламою нового маршруту.

Як повідомив 3 червня в Департаменті інформаційної політики та зв'язків із громадськістю Укрзалізниці, в касах почали продаж квитків до польського міста Холм у міжнародних залізничних касах.

"Вартість проїзду складатиме 203,24 грн. Поїзд № 751/752 Ковель – Холм відправиться в перший рейс уже через тиждень", - йдеться у повідомленні.

Касири на залізничному вокзалі Ковеля кажуть, що поїзд дійсно курсуватиме з 12 червня, проте квитків в продажі наразі немає, а коли будуть – невідомо. Попри це, на вокзалі розклеїли оголошення з точною вартістю квитка та анонсом початку роботи маршруту.


Натомість, журналіст Андрій Соколовський в Фейсбуці каже, що став свідком спроби придбати квиток на вищезгаданий потяг, який не увінчався успіхом.

«Жінка запитує тікет до Хелму, на що їй касир відповідає: «Ще не знаємо точну ціну на квитки, тому не продаємо». Жінка обурюється: «Ви тримаєте їх для «сігарєтчиків» та «спиртовиків»». У відповідь — мовчання. Не здивуюся, якщо та жінка прийде за квитком завтра—післязавтра, їй скажуть, що ВСІ квитки продані. This is Ukraine...», - пише Соколовський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Саша Исюк Показати IP 5 Червня 2017 22:11
Так це правда вони ним сигарети возят
Aero Показати IP 6 Червня 2017 03:07
Дорогувато 200 грн в один кінець. Приватні перевізники бусиком "на закупи" до Хелма за 200 грн завезуть в обидва кінці, ще й "дякую!" скажуть.
До аеро Показати IP 6 Червня 2017 11:37
Супер. Хай бусики й надалі контрабаси возять. А поїздом поїдуть люди, котрим треба на літак, поїзди, по роботі.
Ха-ха до До аеро Показати IP 7 Червня 2017 01:12
Насмішив. Може ти не в курсі, але Хелм - це маленьке сонне містечко, а не бізнес-центр, не великий залізничний вузол, і міжнародного аеропорту поблизу нього теж немає. Який літак і робота? Трускавки збирати? Ну хіба що.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus