USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Квитки на моря з Луцька: як і коли купувати

9 Липня 2013 08:08
Сезон відпочинку триває. Лучани по-різному планують провести літо. Втім, кількість волинян, які хочуть погрітись під теплим промінням сонця на Півдні, - вражає. До місць відпочинку краяни найчастіше дістаються залізничним транпортом. Проте отримати квиток на відпочинок часто означає - виграти в лотерею, адже щасливий папірець у «гарячу» пору - дефіцит. Повідомляє ТРК «Аверс».

Біля кас залізничного вокзалу у Луцьку - довжелезні черги. Охочих провести літо на березі моря у спеку більшає. Як розповідають працівники, квитки розкуповують миттєво. Найбільший ажіотаж - на південний напрямок.

Начальник вокзалу Анжела Аладова зауважила: «Наші лучани користуються потягами Ковель-Сімферополь, Ковель-Одеса… Включаються місця за 45 діб, потім йде поступове включення вагонів. Дуже багато їдуть групами. Буває, і за 20 діб. Але щоденно треба слідкувати за місцями».

Не так давно на допомогу касирам та охочим придбати квиток прийшов інтернет. Кажуть, бронювання та замовлення квитків через всесвітню мережу, економить час - не потрібно стояти у чергах. Отож, сезон відпусток у розпалі. На вокзалі, як і щороку, радять планувати поїздку заздалегідь та купувати квитки за 45 днів до від’їзду.
Однак, як повідомили журналістам «Волинських новин», власне, на вокзалі, бронювати квитки в касі чи телефоном можливості немає, - варто одразу купувати. Бронювання, кажуть, можливе лише через інтернет. У мережі можна й проплатити вартість.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
СВС Показати IP 9 Липня 2013 09:24
А где наши чиновники всех рангов области и города.Ведь по ихнему ходотайству "Укрзалиниця"может назначить дополнительные поезда или ввести в график новый поезд как делают в других областях.А у нас???????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus