USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

Відкрили продаж квитків на потяги з Луцька до Карпат

5 Грудня 2023 20:31
Укрзалізниця відкрила продаж на низку поїздів до гір з різних куточків країни. На свята з Луцька до Рахова поїде новий поїзд.

Про це повідомили в Укрзалізниці.

Поїзд № 365/366 Рахів – Луцьк відправлятиметься з Рахова з 20 грудня о 19:37 та прибуватиме до Луцька об 11:30. В зворотному напрямку, з Луцька, поїзд відправлятиметься з 21 грудня о 17:45 та прибуватиме до Рахова о 8:55.

Читати ще: З Луцька до Ужгорода та Рахова запустять поїзди

Квитки на всі поїзди вже доступні в затосунку Укрзалізниці, на сайті, в чат-боті та в касах вокзалів.

Також Укрзалізниця з 10 грудня підвищить ціни на квитки міжнародного сполучення, повідомляє Укрінформ.

Так, за спільним рішенням із залізницями сусідніх країн на 72% зросте вартість квитків на поїзд Київ – Варшава – Київ, попит на який залишається ажіотажним.

Але при цьому будуть доступні й дешевші альтернативні варіанти на цьому напрямку. Залежно від класу місця вартість проїзду до Хелма та зворотно, звідки можна зручно пересісти на Варшаву, зросте так: на поїзди з Дніпра – у межах 4-11%, з Харкова – 17-48%, з Києва – 15 – 47%.

Читати ще: З Луцька до Відня через Будапешт їхатиме прямий поїзд

Також мінімально, у межах 3%, зросте вартість проїзду в нічних поїздах до Відня та Перемишля.

На проїзд в Інтерсіті+ Київ – Перемишль – Київ ціна збільшиться на 26%, а в нічному поїзді Одеса – Перемишль – Одеса – у діапазоні 37-49%.

Без змін залишиться вартість квитків на поїзди до Кишинева та Будапешта.

Нові тарифи почнуть діяти із запровадженням нового графіка руху пасажирських поїздів – із 10 грудня 2023 року. До цієї дати, купуючи квиток на будь-який день, пасажири сплачуватимуть стару ціну.

Водночас, наразі підвищення тарифів уникли соціально важливі приміські перевезення Укрзалізниці. Цей сегмент залізничних перевезень залишається найдоступнішим для українців та найзбитковішим для компанії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus