USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Квитки на «Ніч у Луцькому замку» – 80 гривень

23 Червня 2009 11:07
Вартість квитків на цьогорічний арт-фест  «Ніч у Луцькому замку» майже утричі перевищуватиме минулорічну ціну і становитиме 80 гривень. Про це сьогодні під час прес-конференції розповіла керівник проекту, заступник директора департаменту культури та збереження історичної спадщини Тетяна Гнатів, – 23 червня повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
За словами Тетяни Гнатів, інтерес до «Ночі у Луцькому замку» є не лише на Волині, а й за кордоном. До департаменту телефонували з Литви, Білорусі, Польщі. Цьогоріч  оргкомітет хоче надрукувати достатню кількість квитків, аби вистачило всім охочим. Власне, розраховують на 3 тисячі відвідувачів. Із них 300 – власне учасники фестивалю. «Ми розраховуємо на цільову аудиторію, яка захоплюється історією, а також креатину молодь, що цікавиться мистецтвом», – зазначила пані Гнатів. За її словами, минулого року фестиваль проходив під акцентом авторської пісні. Цього ж року – театру.
 
Організатори запевняють, що врахували гіркий досвід минулорічних недоліків. Відповідно, у бойовій готовності під час фесту перебуватимуть комунальні служби. А потрапити до замку «на халяву», як торік, не вдасться. Окрім того, вночі працюватиме транспорт, який розвозитиме відвідувачів замку в різні кінці міста.
 
Нагадаємо, що цьогоріч в арт-фесті «Ніч у Луцькому замку» візьме участь Святослав Вакарчук із проектом «Вночі» у тому числі за участю гурту «Океан Ельзи».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 23 Червня 2009 11:31
Шановны владцы ви що хочете ще на цьому заробляти?? 80 грн це трошки задорого. хоча б 50

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus