USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Киянам на Світязі роздають землю під городи

26 Червня 2014 12:16
Претензії до роботи прокуратури, зокрема до діяльності одного прокурора, висловив голова Волинської ОДА Григорій Пустовіт.

З його слів, прокуратура недостатньо працює, аби в рекреаційній зоні на території Шацьких озер не виділяли незаконно землю.

Зокрема, свої претензії він висловив до роботи начальника відділу прокуратури Ярослава Грищенка, який займається наглядом за дотриманням законності у сфері виділення землі. Також він поставив під сумнів компетентність прокурора.

«Скільки він працює на посаді?», - звернувся голова ОДА до прокурора області, і запитав, чи контролює прокуратура, як роздається земля на Шацьких озерах.

Разом з тим, Григорій Пустовіт розповів про те, як роздають землю на Шаччині.

«Хоче людина з Києва отримати землю, щоб посадити цибульку і часник біля озера в рекреаційній зоні. І наш Держкомзем кидає всю роботу, і надає цю землю. Землю в рекреаційній зоні роздаємо під садівництво і городництво», - розповів він.

У відповідь, прокурор області Анатолій Коцура зауважив, що прокуратура, зокрема й прокурор Ярослав Грищенко, землю не роздає і не контролює, а наглядає за дотриманням законності у цій сфері. Та питання виділення землі на території Шацьких озер пообіцяв розглянути на одній з наступних колегій.

Нагадаємо, таке завдання – перевірити як виділяли землю на озері Світязь - дав колишній виконувач обов’язків Генерального прокурора України Олег Махніцький ще під час представлення Анатолія Коцури на посаді прокурора області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Вікі Показати IP 26 Червня 2014 12:57
Ма́фія — таємнича недержавна злочинна організація , здебільшого бандитська організація, яка шляхом залякування, рекету й терору втручається в політичне життя країни, намагаючись впливати на прийняття вигідних для себе політичних та економічних рішень.
Анонім Показати IP 26 Червня 2014 14:08
А в нас вся країна мафія
..... Показати IP 26 Червня 2014 14:27
Хто такий Пустовіт, щоб давати вказівки прокурору області та підлеглим, що робити??????? Органи прокуратури не відносяться до органів виконавчої влади тобто не підпорядковується Пустовіту. Нехай Пустовіт розповість про свою діяльність за період перебування на посаді, скільки % отримав бюджет Волині від запланованого..... І що він, неговорю збудував, а почав будувати в області чи добудував. Про свою роботу немає нічого сказати то чіпляється до всіх, щоб не питали у нього, що він зробив з всіма органами, які йому підпорядковані і в яких Він зобоязаний питати та заставляти працювати. Якраз пане Пустовіте, підпорядковані ВАМ органи пишуть чи є орушення чи немає, а цим своїм вчинком Ви показали свою безграмотність і некомпетентність.........
Анонім Показати IP 26 Червня 2014 16:55
мафію не можливо перемогти ,її можна тільки очолити - за таким принципом живе кожна нова влада нашої країни.
Васіліса Показати IP 26 Червня 2014 21:19
ти йому в очі плюнь - він скаже дощ !!!країна збирає кошти,люди збирають кошти армії-а він одноособово(не сільрада)в Шацьку землю роздає-напевно учасникам АТО?
анонім до Васіліса Показати IP 26 Червня 2014 21:50
державну,Волинську,Шацьку,рекреаційну,кому завгодно і одним своїм підписом...Список щасливих власників в студію!або на сайт..
Антимафія Показати IP 27 Червня 2014 01:06
ЛЮСТРАЦІЯ !!!
дУСЯ Показати IP 19 Серпня 2014 23:45
ХОЧЮ ОДНЕ СКАЗАТИ ЦЕ ВСЕ ВЕСЕЛИК (кличка сільського голови с .Світязь) це він землю роздає правда не за даром а за гроші, правда земля безплатно комусь а грошикі собі в карманчик а не в бюджет, погодження землі тоже грошики собі в карманчик. Коли цього хабарника вже посадять? Остогидло все. Я там все життя живу і скільки заяв написала на землю жодного метра не дали, навіть сука город не погодив. Прошу займіться ним самооборона , правий сектор а також прократура і СБУ потрясіть трохи його. Якщо не вірите спийтайтесь місцевих зразу скажуть ПЕРШИЙ ЗЛОДЮГА НА СЕЛІ
Він Показати IP 1 Жовтня 2014 19:07
Той Васелик незаконно роздає світязьку землю наліво й направо, всім хто має купу грошей! Хочу сказати одне ,гнати треба того злодюгу, його вже давно треба було посадити до довічного ув'язнення! Дає землю навіть малолітнім особам (дітям своїх знайомих, братів, сватів і т.д.). а коли людина ,яка проживає на Світязі ПОСТІЙНО добивається земельної ділянки то вже три роки виділяє! Той Васелик - С**А нещасна
спец до Він Показати IP 17 Липня 2015 12:29
треба звернутися в УПЗСЕ в м. Ковель, там є спеціальний відділ що обслуговує Шацький район, вони залюбки допоможуть вирішити цю проблему)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus