USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Кинувся з ножем на матір, бо не зміг угамувати емоції

17 Лютого 2012 10:13
У Турійському районі чоловік під час сімейної сварки поранив ножем матір. Жінка каже, що син був напідпитку.
Про це повідомили у СЗГ УМВС Волині.
15 лютого близько 22:00 години до чергової частини Турійського РВ УМВС України у Волинській області надійшло повідомлення від фельдшера села Дуліби про те, що до центральної районної лікарні направлено із тілесними ушкодженнями 64-річну місцеву мешканку Лідію. Додому до жінки одразу виїхала слідчо-оперативна група, яка встановила, що тілесні ушкодження їй наніс син.
Як зʼясувалося, того дня між рідними спалахнула сварка, під час якої чоловік не зміг вгамувати свої емоції і, схопивши кухонний ніж, поранив матір. З отриманими травмами жінку госпіталізували. На щастя, життєво важливі органи у неї не пошкоджені.
Нині постраждала перебуває на стаціонарному лікуванні. Правоохоронцям повідомила: її син був у нетверезому стані, це й могло стати причиною нападу.
Що трапилось та яку відповідальність нестиме 30-річний син потерпілої Юрій за поранення матері, з’ясовують правоохоронці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
@VETAL@ Показати IP 17 Лютого 2012 10:21
Це вже не син а остання скотина !!!!!
Уніат Показати IP 17 Лютого 2012 12:56
Прив"язати козла до стовба і штрикати ножем поки не здохне.
11 Показати IP 17 Лютого 2012 13:13
Важливо матері прийняти правильне рішення, тому, що той хто підняв руку один раз підніме і другий. А тоді...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus