USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Киргизстан охопили протести: 1 людина загинула, майже 600 поранені

6 Жовтня 2020 09:39
У Киргизстані в понеділок спалахнули масові протести після оголошення попередніх результатів парламентських виборів.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на Радіо Свободу.

Наймасовіші акції проходять у столиці Республіки Бішкеку. Протестують, зокрема, представники та виборці партій, які не пройшли до парламенту. Вони заявляють про масові фальсифікації результатів.

У центрі Бішкека демонстранти заблокували низку вулиць підпаленими сміттєвими баками. У відповідь силовики почали на них наступати, застосовуючи, за даними ЗМІ, водомети, гумові кулі та світлошумові гранати.
Мітингувальники захопили Білий дім, а також звільнили експрезидента Атамбаєва з СІЗО Держкомітету нацбезпеки. Після протестів у Бішкеку підпалили будівлю Білого дому.

Як повідомляє Міністерство охорони здоров’я Киргизстану у фейсбуці, під час протестів в Киргизстані загинула людина, ще 590 мітингувальників отримали поранення.

«З них 439 постраждалих після надання первинної медичної допомоги відпраавлені на амбулаторне лікування. 150 постраждалих з різними травмами госпіталізовані, з них 13 постраждалих перебувають у реанімації. 1 потерпілий помер», – йдеться в повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Народна прокуратура Показати IP 6 Жовтня 2020 11:26
Ще одна гаряча точка в зоні впливу Московії. Молдова, Грузія, Україна, Білорусь, Вірменія, Азербайджан, Киргизстан. І скрізь люди повстають проти очільників держав, яких, за дивним збігом обставин, підтримує Росія. А москалі ніяк не хочуть сприйняти той факт, що їх кримінально-олігархічний спосіб упарвління країною вже всіх дістав.
ігор луцький до Народна прокуратура Показати IP 6 Жовтня 2020 12:35
Чекаємо на коменти членів московської секти,що це все організовано і проплачено Амєрікой.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus