USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Киричук, ти не потрібен в «Луцьктепло»: пікет суду

3 Березня 2015 17:53
Працівники «Луцьктепла» пікетували суд, де слухають справу про поновлення Киричука на посаді. Про це інформують наші колеги з видання Під прицілом.

До початку слухання справи про поновлення екс-директора ДКП «Луцьктепло» Олександра Киричука на посаді біля Луцького міськрайонного суду зібралися працівники підприємства. Люди - проти поновлення екс-керівника, якого звільнив з посади директора комунального підприємства Луцький міський голова Микола Романюк на вимогу трудового колективу. Натомість, згодом стало відомо, що колишній директор хоче поновитися на посаді через суд.

Нагадаємо, що суперечності трудового колективу та керівництва ДКП «Луцьктепло» тривають вже достатньо довго. Як раніше повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, звільнити директора ДКП луцький мер обіцяв ще 25 грудня 2014 року під час зустрічі із трудовим колективом підприємства. А попередні збори колективу розпочалися зі скандалу: директор втікав від працівників.

Відтак, до суду люди прийшли з плакатами: «Киричук, ти не потрібен в Луцьктепло!», «Киричук, назад у Луцьктепло дороги немає». Працівники підприємства висловлювали припущення, що колишнє керівництво навмисне вело підприємство до банкрутства.

Натомість звільнений директор ДКП Олександр Киричук подав позов до Луцького міськрайонного суду про визнання незаконним та скасування розпорядження про звільнення з посади, поновлення на посаді, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу.

Сам позивач на судові засідання не ходить, а його інтереси захищає адвокат Віктор Пилипчук.

Відповідачами по справі виступають Комунальне підприємство, яке представляє начальник юридичного відділу В'ячеслав Наумчук, та Луцький міський голова Микола Романюк, адже сам він звільнив скандального Олександра Киричука з посади. Втім, ні міський голова, ні бодай юрист уже вдруге не з’являється на судові засідання.

Тож судове засідання вирішили розпочинати і без міського голови.

Натомість представник екс-директора ДКП «Луцьктепло» Олександра Киричука Віктор Пилипчук перед початком слухання справи по суті подав клопотання про залучення Луцької міської ради як співвідповідача.

«Я і Киричук вважаємо, що необхідно долучити до розгляду цієї справи у якості співвідповідача Луцьку міську раду. Згідно з контракту №75 укладеного між Луцькою міською радою в особі Луцького міського голови та Киричуком О.О, та додатковою угодою №2 від 15.05.2012, вбачається, що Луцький міський голова діяв від імені міської ради. А тому необхідно залучити міську раду», - оголосив клопотання позивача Віктор Пилипчук.

Юрист і водночас представник ДКП «Луцьктепло» В'ячеслав Наумчук не заперечував проти заявленого клопотання.

А тому суддя Луцького міськрайонного суду Лоліта Івасюта задовольнила клопотання захисника Олександра Киричука та відклала розгляд справи.

Працівники підприємства, які чекали під стінами суду, дуже здивувалися, коли сторони по справі вийшли буквально через кілька хвилин після початку розгляду справи.

Коли ж людям пояснили суть клопотання адвоката Віктора Пилипчука, вони назвали це, не інакше, як затягуванням справи, а хтось із працівників звинуватив міського голову Миколу Романюка у подвійній грі.

«Мені здається, що Романюк веде подвійну гру. Спочатку він звільняє Киричука, а потім скаже, що рішення суду треба виконувати», - припускають працівники ДКП «Луцьктепло».

Голова ініціативної групи підприємства Володимир Федотов вважає, що начальник юридичного відділу ДКП «Луцьктепло» хоча й представляє інтереси відповідача в суді, та все ж волів би повернути Олександра Киричука у крісло директора підприємства.




ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СКІЛЬКИ «ЛУЦЬКТЕПЛО» ЗАРОБЛЯЄ НА ВИШКАХ СТІЛЬНИКОВОГО ЗВ’ЯЗКУ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Вася Показати IP 3 Березня 2015 18:04
Ляшка на Кирика нема, на його господаря э, а на нього нема. От і вся біда
Волошка до Вася Показати IP 26 Березня 2015 08:45
То він "пркручє" свого господаря?
луч Показати IP 3 Березня 2015 18:17
Яка ж там зарплата що так хоче повернутись?
ВОНО до луч Показати IP 3 Березня 2015 18:49
тут як у Верховній раді - зарплата не головне
ЗАРПЛАТА до луч Показати IP 3 Березня 2015 20:28
Там головне не зарплата, а дохід. Зверніть увагу BMW, на якому їздить Киричук. Тяжко уявити якою має бути зарплата, щоб заробити на таку машину.
опа Показати IP 3 Березня 2015 19:10
єрьома сказав: "Так треба", кірик відповів: "Єсть")))
лучанин Показати IP 3 Березня 2015 19:14
І Мельничука єрьома вже собі придбав
Володимирський Показати IP 3 Березня 2015 19:45
то оцей Киричук минулих виборів до верховної ради балатувався самовисуванцем при підтримці Кличка у нардепи по Володимир - Волинському виборчому округу . Гусь його тоді серйозно общипав.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus