USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.63 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Китайські цимбалісти – у Луцьку

31 Березня 2013 19:00
Українські та китайські цимбалісти зіграють на концерті «Світ цимбалів», який відбудеться у Луцьку.

Про це повідомляють на сайті «Афіша розваг Луцька». http://afisha.lutsk.ua/events/koncert-svit-cimbaliv

Так, захід відбудеться 7 квітня у Палаці культури міста Луцька. Початок – о 16:00, вартість квитка – 30 гривень.

У концерті візьмуть участь музиканти з різних куточків країни: народний артист України Тарас Баран (Львів), Ігор Брухало (Тернопіль), Вікторія Парова, Ярослав Борух, Тарас Ольховий, Олег Пазюк (Львів), Василь Лабачук, Михайло Дзвінчук (Івано-Франківська область).

Також до Луцька завітають цимбалісти із Китаю – Хань Сяоцзяо та Жень Цзяці.

Музиканти гратимуть як на українських (гуцульських), так і на традиційних китайських (янґчіні) цимбалах, а також на концертних цимбалах системи «Шунда».

Лучани матимуть змогу почути різнобарв’я музичних композицій – В.А.Моцарта, Ж.Бізе, М.Лисенка, І.Андерсена, С.Джопліна, Г.Дініку, Т.Йордаке, Е.Маріконе, С.Крецу – у сольному виконанні, дуеті, квартеті та секстеті цимбалістів у супроводі гурту в складі найкращих виконавців на народних інструментах з міста Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus