USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Київ і Харків перебувають під масованим ракетним ударом

2 Січня 2024 08:25
Від ранку 2 січня росіяни атакують Київ і Харків різними типами ракет. У повітряному просторі досі перебуває група ракет, яка змінює свій вектор руху. Також можливі повторні пуски аеробалістичних ракет Х-47М2 «Кинджал», оскільки в повітрі перебувають 9 МіГ-31К.

Про це інформують Повітряні сили.

За даними Київської військової адміністрації, рештки ракети вже впали в Печерському районі на дах житлової багатоповерхівки. В Оболонському районі уламки впали на територію складських приміщень, а в Голосіївському — на територію парку. Також є повідомлення про падіння уламків у Святошинському районі.

Читати ще: Окупанти й далі тероризують Україну ракетами та «Шахедами», – Генштаб

Тим часом Харків перебуває під масованим ракетним ударом. «Дуже небезпечно зараз перебувати поза укриттям», — наголосив мер міста Ігор Терехов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 2 Січня 2024 09:41
Всевишній, інженери та промисловці, бережіть страждальців, вершіть руками воїнів справедливість

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus