USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

ОК «Південь»: Наступна ракетна атака РФ може відбутись 24 лютого

13 Лютого 2023 12:53
Росія готується до чергового масованого ракетного удару. Враховуючи тенденцію робити перерву між атаками близько двох тижнів, не виключено, що наступна ракетна атака може відбутись 24 лютого.

Про це в ефірі телемарафону повідомила керівник об’єднаного пресцентру оперативного командування «Південь» Наталія Гуменюк, передає Укрінформ.

«Якщо говорити про відстань від одного масованого ракетного удару до іншого, то це, як правило, – до двох тижнів. І можемо помітити, що від попереднього до наступного – саме 24 лютого. Пам'ятаючи про потяг ворога до сакральних дат, треба бути напоготові», – заявила Гуменюк.

Читати ще: На Львівщині російська ракета впала біля автобусної зупинки

Вона також відзначила, що атака може бути як масованою, так і точковою.

«На службі росіян продовжують перебувати у тому числі два підводних ракетоносії, споряджені до 8 ракетами. Це говорить про те, що ворог не відмовився від ракетних атак, і вони можуть бути залучені як до масованої або комбінованої ракетної атаки, так і до точкових ударів», — сказала Гуменюк.

Нагадаємо, остання масована російська ракетна атака відбулась уранці 10 лютого. Сили оборони України знищили 61 із 71 ракет окупантів. Тоді також дві російські ракети перетнули повітряний простір Румунії та Молдови.

Загарбники завдали по території України вже 14 масованих ракетних ударів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus