USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Київ пообіцяв 8 мільйонів на дороги Волині

29 Січня 2016 15:33
Автодор незабаром приступить до ліквідації ямковості на трасі Устилуг-Луцьк-Рівне.

Про це стало відомо на черговому засіданні антикризового енергетичного штабу, що відбулося сьогодні, 29 січня, - повідомляють «Відомості».

Нагадаємо, дорога державного значення Н-22 Рівне-Луцьк-Устилуг не перший рік потребує ремонту. Володимир-Волинська районна рада пропонувала використати на ремонт цієї дороги кошти, які надходять від перевиконання показників надходжень митних платежів.

8 мільйонів гривень, що зі слів начальника Служби автомобільних доріг в області Анатолія Посполітака надійдуть на рахунки вже у понеділок, або навіть сьогодні, спрямують, першою чергою, на зимове утримання шляхів регіону в належному стані та проведення ремонту доріг. А лагодити шляхи стануть щойно дозволить погода.

Кошти, а тим паче на дороги, потрібні завжди. Одначе, згадані 8 мільйонів – особливо вчасні. Позаяк

на разі залишок пально-мастильних матеріалів для виконання спецтехнікою робіт із покриття доріг протиожеледними матеріалами складає лише 9,6 тисячі літрів, із яких 7,5 тисячі - дизпаливо та 1,2 тисячі літрів – бензин. Про це інформував директор департаменту інфраструктури та туризму облдержадміністрації Іван Мирка.

ЧИТАТИ ЩЕ: РЕМОНТ ВОЛИНСЬКОЇ ЧАСТИНИ ДОРОГИ ЛУЦЬК-ЛЬВІВ ВДВІЧІ ДОРОЖЧИЙ

На продовження теми начальник служби автомобільних доріг в області повідомив, що загалом райдержадміністрації в якості допомоги надали майже 19 тисяч літрів дизпалива та 3,5 тисячі літрів бензину. Однак, упродовж минулого тижня відповідної допомоги від районів не надходило. Тож, частину від суми, про надходження якої домовився губернатор Володимир Гунчик, використають саме на придбання пального.

– Облавтодорам дано доручення готуватися до ліквідації ямковості. Що стосується автодороги Устилуг-Луцьк-Рівне, а саме ділянки біля села Звірів, то це є об’єкт поточного ремонту, куди спрямують загалом приблизно 27 мільйонів гривень. Наступного ж тижня ми плануємо провести фрезерування цієї ділянки дороги задля забезпечення безпечного проїзду, – підкреслив Анатолій Посполітак.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
123 Показати IP 29 Січня 2016 15:39
давай засыпать ямы на 8 лямов. а может на 4 или 3.кто там проверит.
дорожній роботяга Показати IP 29 Січня 2016 16:47
ямки латати гроші є, а на заробітню плату?????? уже три місяці люди без грошей!!!! цікаво що на це скаже пан Зіньков?????
Тарас Чурило Показати IP 29 Січня 2016 17:21
Знаєм ми такий ремонт, відбійником заситати ями, хіба ж це ремонт? А сишуть дійсно 8 мільйонів
по любому Показати IP 29 Січня 2016 17:42
дістанеться відкат і для Чепіжака
Юся Показати IP 29 Січня 2016 18:08
Київ пообіцяв...вау, обіцянки-цяцянки, як відомо. Потім скажуть що вони не обіцяли))))))
авр Показати IP 29 Січня 2016 21:15
получать і вкрадуть через місяць кучу ям і скажуть мало грошей дайте ще бо нехватило все пішло на звірів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus