USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Київські бронепластини, які провалили екзамен волинських снайперів, програли суд

12 Лютого 2015 21:05
Важлива для багатьох шукачів справедливості подія сталася сьогодні у райцентрі Турійськ на Волині. Активіст Володимир Красуля і журналіст Андрій Сорока, редактор сайту "Нововолинськ діловий", виграли суд у крутого київського бізнесмена та його фірми ТзОВ "Весь мир бронедверей".

Про це повідомляє "Нововолинськ діловий".

Нагадаємо, у липні 2014 року пластини сертифікованого виробника «Бронедвері» які продають на Волині, перевірили на міцність нововолинські й турійські активісти. Як виявилося, кулі прошивають ці пластини наскрізь. Все б нічого, але бронежилети саме цієї фірми закупили й завезли бійцям волонтери. Про це йшлося в матріалі ВОЛОНТЕРСЬКІ БРОНЕЖИЛЕТИ НЕ РЯТУЮТЬ ЖИТТЯ. ТРИВОГА ВОЛИНЯН, ОБІЦЯНКИ МІНОБОРОНИ.

Після цього бронпластинам влаштували повторну перевірку. Снайпери повторили вчорашній подвиг: пластини "Бронедверей" знову пробиті наскрізь.



Повідомили цю скандальну новину нововолинським торговцям. Ті відкликали партію замовленого товару.

Новина наробила шуму не лише на Волині, а й на рівні всієї України. Власники «Бронедверей» подали на волинських активістів в суд – мовляв, таким широким розголосом зіпсували бізнесменам репутацію. Однак, як стало відомо, - програли.

Суддя Турійського районного суду О.В.Турак відмовила ТзОВ "Весь мир бронедверей" у задоволенні позову до Красулі Володимира, Сороки Андрія та третьої особи — фірми "Ферро Макс" про захист ділової репутації, відшкодування моральної і майнової шкоди.





Представник "Бронедверей" адвокат В. Гражевський має намір оскаржити це рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
льова Показати IP 12 Лютого 2015 21:56
як що такі хороші бронежилети «Бронедверей» хай власник фірми одіне на себе і доведе на полігоні що вони не "г*вно"
Анонім Показати IP 12 Лютого 2015 22:10
Что бронежилеты. Вот под Одессой решили испытать кевларовые каски. Выстрелили с дробовика (расстояние - 10 метров). Результат - каска вдребезги, ибо она оказалась из пластика.
Анонім до Анонім Показати IP 12 Лютого 2015 22:21
Каска від кулі не захищає. Тим більше з 10 метрів. Каска для захисту від осколків і то не всіх.
Анонім до Анонім Показати IP 12 Лютого 2015 22:32
Я же четко написал ДВЕ вещи: 1)стреляли не пулями, а дробью; 2)корпус каски был сделан из пластика. Между прочим, кевларовая каска обязана выдерживать пулевое попадание. Или ты не в курсе того, что высокопоставленные чиновники ходят в кевларовых пиджаках, которые не пробиваются пулей. А толщина кевлара в пиджаке гораздо меньше, чем в каске. Между прочим, нормальная каска при попадании в нее поражающего элемента должна прогнуться, но не пробиться. Именно такие каски были во время ВОВ, как советские, так и немецкие. Сам видел результаты попадания в эти каски.
Степан Бандера Показати IP 12 Лютого 2015 22:49
Як бронепластини можуть програти суд?
а так Показати IP 12 Лютого 2015 22:51
Так само, як і не пройти тест. Це образний заголовок. Читай у тексті - виробник бронепластин

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus