USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.57 39.85
  • PLN 9.70 9.85

Київський офіс Uber стане головним у Центральній та Східній Європі

20 Грудня 2017 22:47
Сьогодні Uber офіційно оголосила, що київський офіс стане основним офісом компанії в регіоні Центральної та Східної Європи.

В український офіс переїдуть співробітники з інших країн, загальне число співробітників виросте до 40 осіб, повідомляє ain.

У компанії зазначають, що їхнє завдання - перебудувати роботу місцевого офісу таким чином, щоб працювати не тільки на ринку України, але і в інших країнах.

Українe вибрали тому, що тут вже була вибудувана команда, яка показала хороші результати щодо зростання сервісу.

Також Uber оголосила про призначення глави українського офісу Олексія Стаха генеральним менеджером в цьому регіоні, який об'єднує Польщу, Україну, Литву, Румунію, Естонію, Чехію і Словаччину.

«Дане призначення стало закономірним результатом успішної роботи Олексія Стаха з розвитку бізнесу компанії в Україні, Азербайджані, Білорусі та Казахстані протягом двох років», - повідомляють в компанії.

Зі слів Олексія, в подальшому він планує продовжувати працювати над розширенням географії сервісу в регіоні і запуском нових продуктів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus