USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Київстар поповнити: залишайтесь на зв’язку завжди*

12 Квітня 2022 14:11
Сучасне покоління не може обійтись без мобільного зв’язку – і це цілком закономірно: люди звикли щоденно підтримувати контакт з навколишнім світом. Телефонувати рідним, друзям та колегам, проглядати стрічку новин у Фейсбуці та писати пости в Твіттері. Проте не завжди є можливість підключитися до WI-FI – наприклад, коли ми перебуваємо не вдома. Тому стільниковий зв’язок все ж важливий.

Kyivstar – один із найвідоміших операторів в Україні, який користується неабияким попитом. Компанія гарно себе зарекомендувала на українському ринку ще з 1994 року – і зараз значна частина населення надає перевагу саме йому.

Щоб здійснювати телефонні дзвінки та писати СМС, а також користуватися мобільним інтернетом, потрібно щомісячно поповнювати рахунок згідно встановленому тарифу. Користувачам пропонують найзручніший спосіб.

Київстар поповнити: як внести кошти онлайн

City24 – це один з популярних платіжних сервісів, який пропонує здійснення будь-яких транзакцій в зручний для клієнта час. Здійснювати вхід в систему можна з будь-якого пристрою – комп’ютера, планшета чи смартфона. Головне, щоб був хороший інтернет. Якщо цікавить саме мобільне з’єднання, то Київстар поповнити (або ж інший оператор) можна наступним чином: зайти у відповідний розділ – знайти організацію, послугами якої ви користуєтесь – прописати деталі платежу – отримати електронну квитанцію.

За допомогою Сіті24 також можливо:

– переказати кошти на картку з символічною комісією;

– закрити борг перед банками та ломбардами;

– сплатити податки;

– продовжити баланс проїзного квитка;

– оплатити комунальні послуги – воду, газ, електроенергію;

– перерахувати гроші на рахунок благодійних організацій та ЗСУ;

– здійснити абонплату за користування інтернетом та телебаченням.
Реєстраційна процедура обов’язкова?

Ні, користуватись послугами Сіті24 можна і без авторизації. Але якщо хочете завжди мати доступ до особистого кабінету, продивлятися історію платежів та знаходити потрібний переказ, рекомендують все ж таки зареєструватися.

Але це нескладно, та й увесь процес займає буквально кілька хвилин. Потрібно лише заповнити маленьку анкету, яка складається з кількох полів. Після коректно заповненого та надісланого бланку ваш профіль буде активований. Авторизований користувач має доступ до розширеного функціоналу: історії переведень, шаблонів, автозаповнення, тощо. Приєднуйтесь до спільноти City24 та користуйтесь сервісом у своє задоволення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus