USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Land Rover представив найвитриваліший у світі мобільний телефон

6 Липня 2009 10:16
Мобільний телефон S1 від Land Rover може претендувати на звання найміцнішого телефону у світі – він витримує падіння з великої висоти, вагу слона і перебування у печі. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Великий автовиробник Land Rover у співпраці з корпорацією Sonim випустив міцну модель телефону, призначену для працівників важких професій або ж просто шанувальників жорстокого способу життя.
Телефон S1 у ході тестування витримав випробування брудом і переїзд джипом, крім того, на гаджет наступив слон. Зламати телефон вдалося співробітникам The Sun – він відмовив після того, як по ньому проїхалася тритонна вантажна машина. Щоправда, перед цим він пережив падіння з другого поверху, занурення у бокал пива і 150-градусну температуру в печі. Серед інших достоїнств телефону – батарея, здатна тримати телефон 18 годин у режимі розмови та 1500 годин у режимі очікування, двомегапіксельна камера, GPS, FM, слот для карт пам’яті, підтримка Bluetooth і WAP, – пише Корреспондент.
Телефон виходить у продаж у Британії, його розповсюдженням ексклюзивно займається мережа торгових центрів Tesco. Ціна мобільника – 249,99 фунта. (понад 3 тисячі гривень).
Нагадаємо, минулого тижня з’явилася інформація про те, що Nokia готує до випуску телефон з 12-мегапіксельною камерою. Такими камерами вже оснащені нові моделі Sony Ericsson і Samsung.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus