USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Лавров визнав участь РФ у війні проти України

2 Липня 2017 14:48
Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров підтвердив участь країни окупанта у війні на Донбасі. Політик виправдовує військову інтервенцію в Україну загрозою російськомовного населення в Україні, яка нібито виникла після подій 2013-2014 рр, повідомляє Цензор.НЕТ.

Про це він заявив на другому Міжнародному науково-експертному форуму "примаковського читання" в Москві, 30 червня, стенограма якого опублікована на сайті МЗС РФ.

У відповідь на питання про нездатність Росії йти на компроміси в міжнародній політиці, Лавров відповів: "Все залежить від того, хто дивиться на ту чи іншу ситуацію. Не знаю, чи сприймається в політологічному співтоваристві, що ми" граємо не в своїй лізі". Я досі чую критику про те, що ми даремно вплуталися в конфлікт в Донбасі, в сирійський конфлікт".

Далі Лавров продовжив виправдовувати військову інтервенцію в Україну загрозою російськомовного населення в Україні, яка нібито виникла після подій 2013-2014 рр.

"Якби ми на Україні кинули російських і російськомовних після того, як організатори антиконституційного збройного перевороту, підтриманого з-за кордону, першим своїм актом оголосили заборону на багато речей... Якби ми цього не зробили, ми б зрадили свою цивілізацію", - заявив глава МЗС РФ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus