USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

«Лайнер трясло весь політ», – постраждалий про авіакатастрофу в Стамбулі

7 Лютого 2020 18:41
Пасажир літака Pegasus, що 5 лютого злетів у яр та розвалився, розповів деталі аварії. Літак протягом всього польоту трясло, а швидкість під час приземлення у Стамбулі була вищою, ніж зазвичай.

З літаком відбувалося «щось дивне з самого початку польоту», розповів один із пасажирів рейсу – Альпер Кулу. Про це повідомляє 24 канал з посиланням на російську службу BBC News.

За його словами, лайнер трясло весь політ. А потім він розбився під час посадки в аеропорту Стамбула.

«Наша швидкість при приземленні була вищою, ніж зазвичай. Після посадки літак кілька разів гойднувся вліво і вправо. Потім він підскочив і падав десь 40 метрів, наче з пагорба», – розповів Кулу.

А тоді лайнер розколовся на три частини.

Кулу одним із перших вийшов з літака. За його словами, на місце катастрофи одразу прибули пожежники. Вони говорили в гучномовець, що через витік палива літак може вибухнути. Тому всіх закликали щонайшвидше евакуюватися.

У чоловіка була зламана рука. Однак йому вдалося вибратися на пагорб, де на нього вже чекали медики. Водночас на борту залишалися люди зі серйознішими травмами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus