USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Кількість жертв обвалення будинку в Стамбулі збільшилась до 21

10 Лютого 2019 11:48
У Стамбулі кількість загиблих внаслідок обвалення житлового будинку зросла до 21 особи. Про це заявив глава МВС Туреччини Сулейман Сойлу на прес-конференції, повідомляє УНН.

Зазначено, що ще 14 осіб отримали поранення, семеро потерпілих перебувають в реанімації.

За даними турецького міністра, в момент обвалення в будівлі знаходилися 35 жителів. Раніше влада заявляла, що в будинку проживали 43 людини. Досі незрозуміло, чи залишаються ще жителі під завалами, проте пошукова операція триває, додав Сойлу.

Своєю черглю, президент Реджеп Таїп Ердоган, прибувши на місце події, заявив, що його країні потрібно збагнути з подій «велику кількість уроків». За його словами, трагедія сталася через те, що «будівля була зведена незаконно, просто заради заробітку грошей».

Передбачається, що тепер у всіх будинках в околицях проведуть перевірку. Пізніше турецький міністр екології та містобудування Мурат Курум повідомив, що жителів десяти будинків по сусідству з місцем катастрофи евакуювали.

Раніше повідомлялося про 18 загиблих внаслідок обвалення будинку в Стамбулі.

Нагадаємо, багатоповерховий будинок у стамбульському районі Картал з 35 жителями всередині звалився увечері 6 лютого. У четвер вранці з-під завалів рятувальники витягнули 5-річну дівчинку. Її госпіталізували для надання медичної допомоги. Пізніше, 8 лютого, за два дні після обвалу, рятувальники витягли з-під уламків 16-річного хлопця. Загалом наразі вдалося врятувати 14 людей, всі вони поранені.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus