USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Поліція розігнала марш ЛГБТ в Стамбулі, застосувавши газ

2 Липня 2018 23:14
Турецька поліція розігнала учасників 16-го маршу ЛГБТ-спільноти в Стамбулі із застосуванням сльозогінного газу і гумових куль.

Про це пише DW.

Влада столиці Туреччини заборонила акцію «з міркувань безпеки». Організатори заходу, який планувалося провести на одній з центральних вулиць міста, заявили про арешти учасників, які таки вийшли на вулицю. Правозахисники організації Amnesty International заявили про 11 затриманих.

Представникам ЛГБТ-спільноти відмовляють у проведенні заходів у столиці Туреччини четвертий рік поспіль. Минулоріч поліцейські також застосовували сльозогінний газ і затримували учасників.

У 2014 році в Istanbul Pride взяли участь до 100 тисяч осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 3 Липня 2018 00:55
Молодці,правильно зробили!!!
здравомислячий до Анонім Показати IP 3 Липня 2018 22:02
В Стамбулі розганяють нечисть і гидоту (і правильно роблять) а в нашій Україні-охороняють (на марші в Києві).Мені соромно за нашу країну.Ото вже дожилися!Вже в прірві і ще дальше котимся в симий низ.Загрузли по самі вуха у багнюці!Якщо влада дозволяє проводити такі марші гидоти в центрі столиці,то війна ще не скоро закінчиться в нашій країні.Недаремно є укр.прислівя:Кожен коваль свого щастя!Як накуєш так і будеш мати! От наша влада і кує!СТИД І СОРОМ!
Я Показати IP 3 Липня 2018 05:37
А київські мусора охороняють пет**ар на гей-парадах.. Позорище мусорні!
АНАТОЛЬ_ БІДЗЮРА Показати IP 3 Липня 2018 10:01
ЛГБТ - гидота для Господа. Блуд. Розпуста.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus