USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Легендарне U2 знову на сцені

9 Серпня 2010 18:02
Гурт U2 виконав три нові композиції під час виступу в Італії - концерт розпочався із інструментального вступу під назвою «Return of the Stingray Guitar».
Про це інформує ТСН.
Під час концерту в Турині 6 серпня група U2 виконала три нові композиції. Виступ в Італії став першим після тривалої перерви шоу колективу.
U2 виконали пісні «North Star» і «Glastonbury». Відзначимо, що група планувала взяти участь у фестивалі «Гластонбері-2010», але не змогла через травму, яку отримав вокаліст Боно.
Крім того, концерт в Турині розпочався з інструментального вступу під назвою «Return of the Stingray Guitar».
«Це такий свіжий трек, що ми ще навіть не завершили роботу над ним. У нього немає кінцівки, ми просто грали чотири хвилини, а потім замовкли», - заявили самі музиканти.
Наприкінці травня 2010 року Боно отримав травму спини. У результаті концерти, які повинні були відбутися в Північній Америці влітку 2010 року, були перенесені на 2011 рік.
Графік європейської частини туру залишився без змін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
FANTOMAS Показати IP 9 Серпня 2010 20:49
Яким боком ця новина стосується Волині ?Давай , ім , Боже , щастя та здоров'я ...
Олександр до FANTOMAS Показати IP 10 Серпня 2010 09:18
Ця новина стосується будь-якого регіону, це ж тобі не попса українського чи московійського пошибу! Класику слід знати. Так-так! Класику! Адже чимало легендарних виконавців заслужують називатись класиками сучасності!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus