USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Легенди українського футболу проти зірок Ковеля: на благодійному матчі збирали кошти на автомобіль для військових

5 Липня 2022 10:27
Найближчими днями ще один автомобіль з Ковеля відправлять військовим. Частину коштів на його придбання – 31 тисячу 200 гривень – було зібрано під час благодійного матчу.

3 липня на стадіоні «Сільмаш» грали збірна зірок Волині з командою ФЦ «Ковель-Волинь», повідомили у Ковельській міській раді. Ковельчани не могли пропустити таку подію, адже у місто приїхала справжня гордість українського футболу.

За збірну краю виступали: володар Кубка УЄФА сезону 2008-2009 років у складі донецького «Шахтаря» Артем Федецький, колишній капітан київського «Динамо» та гравець національної збірної України Тарас Михалик, експівзахисник луцької «Волині» та київського «Динамо» Олег Герасим’юк, рекордсмен за кількістю зіграних матчів у складі «Волині» Олег Федюков та інші відомі майстри.
Шквал овацій зірвав ветеран ковельського футболу, спортивна легенда нашого міста Олег Паримончук , який вийшов на захист воріт місцевої команди.

Читати ще: Кубок вільних людей: у Ковелі провели благодійний турнір за участі зірок українського футболу

Вітали трибуни й інших відомих гравців Ковеля – Романа Романчука, Віктора Мацюка, Ігоря Малиша, Сергія Соботовича, Андрія Васковця, Андрія Музичука, Олександра Богдана, Сергія Зінчука, Віталія Кашубу, Петра Мороза, Олександра Столярчука, Сергія Чапка.
Вболівальники отримали задоволення не лише від гри. Вони з радістю фотографувались зі своїми кумирами та брали у них автографи. Особливо активною тут була дітвора – наше спортивне майбутнє.

У перерві організатори провели аукціон, на якому глядачі мали змогу придбати футболки зіркових футболістів. Сім з половиною тисяч вдалось виручити під час торгів.
«Цей матч – важливий захід для нашого міста. Справа не в тому, який тут рахунок буде. Такі події потрібні зараз для людей, вони об’єднують, гуртують громаду, додають оптимізму, нагадують про мирне життя. Хочу подякувати усім, хто долучився до організації. Спортивній спільноті нашого міста, Волині, вболівальникам за підтримку військових», – зазначив міський голова Ігор Чайка, який теж прийшов на футбол.
Гра завершилась з нічийним результатом – 2:2. У серії післяматчевих пенальті сильнішими виявилися ковельчани.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
уважний Показати IP 5 Липня 2022 12:28
Який Федецький володар Кубку УЄФА? :))) Його у заявці команди навіть не було на той фінал!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus