USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Легіон «Свобода Росії» запропонував жителям Білгородської області евакуюватися в Україну

3 Червня 2023 13:51
Легіон «Свобода Росії» запропонував жителям Білгородської області РФ, які потерпають від обстрілів армією РФ, евакуюватися в Україну.

Про це повідомляється у Телеграм-каналі угруповання.

«Путінські військові продовжують хаотичний обстріл Білгородщини. Намагаючись хоч якось завдати удару по наших силах, ворог вогнем заливає населені пункти, незважаючи на цивільні втрати... Враховуючи загрозу для цивільного населення, ми погодили з українським командуванням відкрити гуманітарні коридори для білгородців, які потерпають від обстрілів армії режиму», – йдеться у повідомленні.

У легіоні зазначили, що всі, хто потребує допомоги, за добровільною згодою «можуть бути евакуйовані вглиб України для надання притулку та (забезпечення) усіх необхідних базових потреб».

Зазначається, що для цього треба підійти до представників легіону Свобода Росії або Російського Добровольчого Корпусу (РДК) і попросити про притулок.

Легіон також поширив відео села Муром Білгородської області, яке обстрілюють військові РФ. За його інформацією, російська артилерія 3 червня завдала ударів також по населених пунктах Шебекіно, Нова Таволжанка та інших.

Крім того, зазначає легіон, у район бойових дій Росія для проведення інформаційних операцій перекинула «спеціальний тікток-підрозділ «Ахмат».

«Це спеціальні сили, які використовуються путінськими генералами виключно для створення постановочних відео. Маскуючись під воїнів Ічкерії, ці актори майстерно вміють імітувати ведення бойових дій і захоплення населених пунктів, залишаючись при цьому глибоко в тилу», – заявили у легіоні.

1 червня Легіон «Свобода Росії» та «Російський добровольчий корпус» заявили про початок нового рейду у Білгородську область РФ.

Російська влада для боротьби з партизанами перекинула у прикордонні населені пункти Білгородської області елітний загін спецпризначення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ПТН ХЛО Показати IP 3 Червня 2023 14:21
І на біса вони нам тут ті кацапи? Свої любителів руського міра вистачає...
Патрiот Показати IP 3 Червня 2023 14:59
Перестаньте писати ахiнею.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus