USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лещенко звинуватив Луценка в роботі на спецслужби Росії

22 Грудня 2021 21:45
Член наглядової ради «Укрзалізниці» Сергій Лещенко, який працює на Офіс президента як експерт з різних питань, побічно звинуватив ексгенпрокурора Юрія Луценка в роботі на російські спецслужби.

Як повідомляє Страна, про це Лещенко написав 22 грудня у своєму Телеграм-каналі «Лещенко тут».

Запідозрити зв’язок зі спецслужбами РФ Лещенка змусила новина про те, що Луценко «вирішив відмазати Юрія Кравченка від убивства журналіста Георгія Гонгадзе», як сказав Лещенко. Мовляв, Луценко сказав, що Кравченко не замовляв Гонгадзе – це були якісь інтриги оточення за його спиною.

«При тому, що слідство Генпрокуратури встановило, що генерал Олексій Пукач отримав наказ убити Георгія Гонгадзе саме від тодішнього міністра внутрішніх справ Юрія Кравченка», – нагадав Лещенко.

Після чого й висловив свою підозру щодо роботи Луценка на Москву.

«Не здивуюсь, що колись стане відомо про зв’язки Луценка зі спецслужбами країни-агресора, як це було встановлено щодо його друга Андрія Деркача», – написав Лещенко.
Нагадаємо, за часів депутатства Лещенко та Луценко перебували в одній фракції – «Блоці Петра Порошенка», причому Луценко її деякий час очолював.

Це дало привід «слузі народу» Максиму Бужанському пожартувати.

«Не здивуюся, якщо стане відомо про зв’язки Юрія Луценка зі спецслужбами країни-агресора, повідомив Сергій Лещенко. І ми не здивуємося, Сергію. Навіть знаємо, хто там зв’язковий, судячи з фото. На якому Ю. Луценко на користь Російської Федерації дає вказівки С. Лещенку влаштуватися до Наглядової ради УЗД і видавати з неї по 300 тисяч гривень на місяць», – коментує Бужанський у своєму Телеграмі.
Нагадаємо, за дев’ять місяців роботи в «Укрзалізниці» викривач агентів російських спецслужб Лещенко заробив понад 6 мільйонів гривень.

Тим часом, його дружина їздить виступати з діджейськими сетами до Москви. Лещенко виправдовує це тим, що в країні агресора Анастасія Топольська захищає права ЛГБТ від Кадирова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
я Показати IP 22 Грудня 2021 21:57
Яке те лещенко дурне
Ніт до я Показати IP 23 Грудня 2021 14:42
Не трогай бородатую жєнщіну!
Анонім Показати IP 22 Грудня 2021 23:37
почали один одного здавати... nice...
Анонім до Анонім Показати IP 23 Грудня 2021 14:43
Все простіше. Офісний (оп) троль почав відпрацьовувати зп і конверти.
Україна без Кучми Показати IP 23 Грудня 2021 04:07
Луцік всіх здав і став ахентом.
Анонім Показати IP 23 Грудня 2021 09:29
Це його жінка діскжокейка Топільська з Раші з гастролей не вилазить і руське для неї братья?
Анонім до Анонім Показати IP 23 Грудня 2021 14:44
Да цього мудака Сєрьожу, вже ніхто не сприймає, а ні як журналіста, а ні як антикорупціонера... Для всіх притомних то проста політична пов*я.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus