USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Як «Ляпіс Трубецкой» попрощався з фанами у Києві. РЕПОРТАЖ

30 Серпня 2014 11:04
Відомий білоруський рок-гурт «Ляпіс Трубецкой» попрощався із українськими шанувальниками. Так, останній концерт культової музичної формації відбувся 26 серпня у Києві, на стадіоні «Динамо» імені Лобановського й зібрав понад 20 тисяч прихильників гурту.

Про це повідомив власний кореспондент Інформаційного агентства Волинські Новини.

«Ляпіси» попрощалися з шанувальниками у рамках свого останнього концертного туру «Клоуна немає». До слова, концерт відвідали й тисячі білорусів. Не зважаючи на дощ та похмуру погоду, на стадіоні «Динамо» було ніде яблуку впасти.
До слова, пісню «Воины света», яку вважають гімном Революції Гідності, «ляпіси» виконали двічі. Під час цього стадіон засяяв багряно-червоними вогнями – фаєрами, а разом із гуртом співав увесь багатотисячний стадіон.

А от під час виконання треку «Я верю», прихильники гурту прикрасили сектори та фан-зони тисячами «світлячків», запаливши та піднявши високо над головою ліхтарики, запальнички та мобільні телефони.
Після виступу соліст формації Сергій Міхалок тричі вигукнув: «Слава Україні!». Й, почувши у відповідь багатотисячне «Героям слава!», сказав українським шанувальникам: «Дякую, брати!».

Однак найбільше враження на українців справило слова вокаліста гурту, які він виголосив зі сцени:

«Нехай той, хто побажає землі ближнього свого, отримає по хитрій лисячій пельці, а той, хто захоче війни, нехай здохне відразу», - вигукнув Міхалок до натовпу.
Послухати виступ гостей із Білорусі навідався й Київський міський голова Віталій Кличко, який подякував «ляпісам» за підтримку українців під час Євромайдану та потиснув руку солісту Сергію Міхалку. Він зауважив, що пісні гурту стали для українських патріотів символом боротьби, і подякував гурту за творчість.
Варто зазначити, що у четвер, 28 серпня, у Санкт-Петербурзі гурту «Ляпіс Трубецкой» заборонили співати культову пісню «Воины света», мовляв, це гімн Євромайдану і його небажано виконувати в Росії. Незважаючи на те, що музиканти дотримались слова, пісня на теренах РВ таки зазвучала. Щоправда, її заспівали фанати, які прийшли до клубу на провести улюблений рок-гурт.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
хехе Показати IP 30 Серпня 2014 11:09
Скучать не будем.
МАК до хехе Показати IP 30 Серпня 2014 12:12
Як і за тобою, коли отримаєш кулю в лобешню=)
хехе до МАК Показати IP 30 Серпня 2014 12:13
коментар було видалено
Фанат Показати IP 30 Серпня 2014 12:11
А я буду за ними сумувати. Хороший гурт...
Хаха Показати IP 30 Серпня 2014 15:34
коментар було видалено
Джулія Показати IP 30 Серпня 2014 21:33
Шкодую, що не потрапила на концерт,але вірю, що гурт возз'єднається.
ThePoман до Джулія Показати IP 30 Серпня 2014 22:22
+
777 Показати IP 30 Серпня 2014 22:08
Тролі, ваша гнила позиція одноклітинного організму нікому не цікава. Воіни світла - це вже ХІТ ВІЛЬНИХ ЛЮДЕЙ. А ось птн х-ло...скоро почне співати вся росія.
ThePoман Показати IP 30 Серпня 2014 22:21
Дуже хороший гурт, завжди мені подобався!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus