USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Ляшко назвав особливості COVID-штаму «Дельта» в Україні

11 Жовтня 2021 23:19
Близько 95% випадків COVID-19 в Україні наразі припадають саме на штам «Дельта».

Лікарі фіксують специфічні симптоми у пацієнтів, інфікованих цим штамом, повідомив міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко в інтерв’ю виданню «Голос Америки».

Міністр заявив, що у хворих спостерігають різке падіння рівня кисню на 7-8 день після зараження штамом «Дельта».

«Лікарі-інфекціоністи говорять про певні особливості «Дельти» на території України: інфікована людина може мати симптоми 7-8 днів, а потім сатурація кисню різко падає із 92% до 70%. Таких людей важко витягти, їх підключають до апаратів штучної вентиляції легень», – розповів міністр.

Також, зі слів Ляшка, показники захворюваності на COVID-19 вже наблизились до показників осені 2020 року.

Нова хвиля захворюваності почалася раніше, ніж очікували фахівці та представники міністерства. Головний санітарний лікар Ігор Кузін зазначав, що спалах захворюваності очікують не раніше жовтня-листопада.

Найбільша кількість випадків припадає на великі міста – Одеса, Запоріжжя, Дніпро, Харків, а також на Сумську, Донецьку та Житомирську області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Коля Їшаков Показати IP 12 Жовтня 2021 05:41
В короткі періоди "між боями" з ковідом подивіться і послухайте у "Волинь-24" виступ брехуна і підлого кидали Володимира Пащенка. "Про Волинський медіапростір, нові проекти та МакДональдз. Прайм-Тайм із Володимиром Пащенком. ВІДЕО". Так назвав цей брехун свій словесний понос. Тут про "нові проєкти", "дуже круті" і "прибуткові", про бізес і громадське харчування. У кожному слові - брехня і вихваляння. Від Пащенка не пішла жодна людина, яку б він не кинув і не залишився перед нею в боргах як в шовках. Дуже прошу: подивіться на цю брехливу, довговолосу гидоту. Коментар ви не напишете (на жаль!!!), тому що він коментарі закрив. Боїться, щоб люди не плювали в очі.
Микола Показати IP 12 Жовтня 2021 18:13
Окуляри носить щоб не запалювали очі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus