USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Ляшко заявив, що вакциновані особи захищені від штаму коронавірусу «Дельта»

24 Червня 2021 14:32
Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко заявив, що громадяни, які отримали щеплення від коронавірусу, захищені від штаму «Дельта».

Про це міністр заявив в ефірі телеканалу «Україна 24», передає РБК-Україна.

«Перебіг тяжкіший. Усі профілактичні заходи працюють. Тест-системи працюють і виявляють цей штам («Дельта» – ред.)», – повідомив він.

Ляшко також відповів на запитання щодо лікування.

«Лікування, це окреме питання. Тої терапії, яка вбиває коронавірус, не існує, є симптоматичне лікування і певні препарати, які сьогодні ще проходять клінічні випробування. Препарат не винайдений, є певні просування. Я думаю, десь місяць-другий і щось буде. Вакцини працюють. Люди, які провакциновані, вони захищені (від штаму «Дельта» – ред.)», – наголосив міністр.

Нагадаємо, в Україні у двох людей зафіксували «індійський» штам коронавірусу. Його ще називають штам «Дельта».

Згодом уряд заборонив громадянам, які прибули з Індії, Великої Британії, Російської Федерації, Португалії, перетинати кордон України без негативного результату тесту через ризик поширення штаму коронавірусу «Дельта».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Дзвоніть на 103 Показати IP 24 Червня 2021 15:16
Брехун цей В.К.Ляшко, як новий міністр охорони здоров'я. Постійно бреше у ЗМІ. Попередника М.В.Степанова чому відсторонили від посади міністра ОЗ, бо матку правду казав, і з тестами на коронавірус для населення не шахраював. А цей Ляшко дав підлеглим розпорядження тести на коронавірус не проводити, а від того, як наслідок і хворих на коронавірус вдесятеро в державі поменшало, а скоро взагалі заявлять, що в Україні з таким захворюванням, як "Сovid-19" - покінчино. Ви ж бачите, за добу реєструють всього 500-750-950 хворих, коли на всю по платені лютує індійський штамп і т.д.
Саша до Дзвоніть на 103 Показати IP 24 Червня 2021 15:59
А смертнiсть така сама як було при 10.000 випадкiв, тобто просто не роблять тести, а люди думають, що вже небезпеки нема.
111 Показати IP 24 Червня 2021 17:42
Сказав той, хто після вакцинації захворів
Марія до 111 Показати IP 14 Липня 2021 22:15
Маразм

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus