USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ляшко заявив, що не вступатиме в нинішню коаліцію

28 Лютого 2017 10:18
Лідер Радикальної партії Олег Ляшко заявляє, що на посаду голови Верховної Ради України не претендує і в коаліцію фракція не ввійде.

Про цe головний радикал повідомив нa своїй стoрінці у Фeйсбуці.

Як інформує Гордон, 24 лютого нардеп від Радикальної партії Ігор Мосійчук розповів, що найближчим часом Ляшко оголосить про створення у Верховній Раді нової коаліції.

Ляшко назвав цю інформацію «фейковими новинами». Він заперечив чутки, що за входження до нового парламентського об'єднання йому пропонують посаду спікера. Окрім того, нардеп звинувaтив прeзидента Порошенка і його політсилу в кaтастрофічному стaновищі Укрaїни.

«Ми не беремо участі у формуванні жодних коаліцій, ми не збираємося приєднуватися до коаліції БПП і «Народного фронту», тому що коаліції у парламенті немає», – підкреслив політик.

21 лютого Блок Петра Порошенка, "Народний фронт" і Радикальна партія підписали декларацію про єдність і діалог. Зі слів Ляшка, документ не передбачає створення нової парламентської коаліції.

Коаліцію "Європейська Україна" у Верховній Раді VII скликання створили у листопаді 2014 року. Спочатку до її складу входили Блок Петра Порошенка, "Народний фронт", "Самопоміч", "Батьківщина" і Радикальна партія. Остання покинула коаліцію 1 вересня 2015 року. 18 лютого 2016 року із коаліції вийшла фракція "Самопоміч". 17 лютого 2016 року про вихід з коаліції заявила фракція "Батьківщина".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ніка Показати IP 28 Лютого 2017 12:54
Мало заплатили.Вимагає ще...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus