USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Лідер автомайдану Булатов розповів, як його катували

30 Січня 2014 23:04
Один із лідерів Автомайдану Дмитро Булатов, який зник на тривалий час, знайшовся ввечері у четвер, 30 січня, в селі Вишеньки Бориспільського району під Києвом.

Як розповів сам Булатов, невідомі били його, катували, відрізали йому вухо та навіть розпинали - він має проколи на руках, - передає ТСН.
Лідер Автомайдану не знає, хто його викрав, але зауважив, що чоловіки розмовляли з російським акцентом.

Після тривалих катувань його вивезли та викинули з машини. Жорстоко побитий чоловік йшов селом, стукаючи у всі двері, коли нарешті його впустив один з місцевих жителів. Від нього Булатов подзвонив своїм друзям, які вже забрали його в Київ.

Зараз активіст знаходиться в медклініці "Борис".
За інформацією Петра Порошенка, який бачився з Булатовим, лідера автомайдану катували протягом всього часу, тобто 8 днів, передає Громадське телебачення.
Окрім того, відомо, що активіста постійно тримали у темному приміщенні та із зав'язаними очима.
Примітним є те, що село Вишеньки знаходиться недалеко від села Гнідин, де знайшли мертвим активіста Юрія Вербицького і де викинули викраденого активіста Ігора Луценка.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 27
все бачу Показати IP 30 Січня 2014 23:36
Чергова провокація, як і інші вигадки опозиції аби не згасав майдан, опіум для народу - стало це же регулярним явищем, як то кажуть: як книжка пише, революція по методичці. Хто наступний по плану?
а123 до все бачу Показати IP 30 Січня 2014 23:46
100% тільки йде згасання відразу нова жертва :( цікаво хто ж так грає Путін чи Обама?????
Андрій до а123 Показати IP 30 Січня 2014 23:49
Навряд Путін так буде фінансувавти опозиціонерів, можлимо Обама з Путіним воюють на території України.
132 Показати IP 30 Січня 2014 23:45
Ще одна танюха чорновол
Луцький перехожий Показати IP 30 Січня 2014 23:58
Які ж ви засранці, найняті коментатори. В кожній темі відробляєте гроші ваших шефів. З вами янучари так само поступлять, як станете неугодними. Людину катували, а ви тішитеся. Не дай Боже, комусь пережити те, що переживають постраждалі і їхні родини.
Анонім до Луцький перехожий Показати IP 31 Січня 2014 00:58
ця топ-новина трапилася напередодні вихідних. І, значить, невидимий поки ляльковод хоче знову зіграти на ваших інстинктах. Подія–сплеск ненависті–вихід на Майдан–новий витік конфлікту. Випробувана схема. Заспокойтеся, хоча це й непросто, і включіть голову. Не будьте буратінами"
ммм Показати IP 31 Січня 2014 00:09
революція потребує героів і жерт,без цього вона згасне.Все по книжкам Ул"янова-Леніна,чи не того вони валять його пам"ятникі,щоб часом не подумали в кого вчаться.Внеті вже гуляють статті ,що його катували росіяни,чим неймовірніша брехня-тим охоче в неі вірять.Опозиційні проплачені газети,хіба що ще на писали,як "мирних мітингуючих "танками давлять.
Лучанин Показати IP 31 Січня 2014 00:36
Дійсно, що схоже на звичайну провокацію, адже Булатов сам поїхав на ту зустріч. А де подівся автомобіль?
діагноз Показати IP 31 Січня 2014 01:13
Вічна дупа ВР України художник-активіст Сірожа Поярков заявляв, що Штати на організацію Автомайдану забашляли Булатову 1,5 млн.доларів (після зустрічі з послом США). Після цього Булатов зник. І тут знов появився. А гроші, певно, мусів віддати за спасіння))) Решта ж автомайданців воюють за ідею. Цікаво?! За 1,5 млн. доларів готовий просидіти і 10 днів з зав'язаними очима і професійно загримірований під страшенні побої))) Продажні шавки.
L до діагноз Показати IP 31 Січня 2014 11:43
Ну істинно - ДІАГНОЗ!!! Тобі і 5 копійок не дадуть!!!
курсант Показати IP 31 Січня 2014 02:44
тільки одного не врахували - коментатори , зазвичай спецслужби і розраховують на подвійний ефект, операцію планують на декілька типів сприйняття простою людиною, в даному випадку мета досягнута- частина залякана частина думає от так! класно спрацьовано, аналітикам із сбу респект.
генерал до курсант Показати IP 31 Січня 2014 08:27
Врахуй, що "спецслужби" є і у лідерів і організаторів Майдану і для підтримки людей, періодично, вкидаються інформ-фейки для збудження, провокацій... Отруєння Ющенка всі забули?:) А тут теж дуже багато стоїто на кону, от і ідуть різні спроби збурювати людей і показувати, що ніби то все та влада, а потім "доповідь" з "яскравими" фото і інтерв'ю для ЕС і США і все - понеслась чергова істерія...! А самі коментарі Булатова, що ніби викрадачі розмовляли російською... ну це ж сміх на цьому акцентувати!!! У це повірять молодики та приїзджі з Західної України, затяті націоналісти для більшого "запалу", але не прості люди які знають, що більша половина Київа, а далі на схід ще більше людей розмовляють російською!:) Якщо про мову зациклились, то і Порошенко з Кличко.... ну ви я думаю зрозуміли?!:)
Didro до курсант Показати IP 31 Січня 2014 13:49
З такими мізками тобі не те що генералом, а і прапорщиком не бути!
лучанин Показати IP 31 Січня 2014 08:24
Людину чисто по-людськи шкода. Але ж навіщо писати неправду - що в нього відрізали вухо. Як видно з відео вуха Булатова на місці. Невже правда - це не головне?
иван Показати IP 31 Січня 2014 08:36
вже ниц нихто нерлозумие : де нимци де пратизани : корито стало вузьке и вси посунули хто перший
НОНА Показати IP 31 Січня 2014 08:58
Безумовно на "українському полі" грають треті гравці і це зрозуміло як білий день. Чисто теоретично владі вкрай не вигідні такі провокації, вони підривають довіру людей до влади. То напевно ці провокації ретельно плануються і не виключно, що силами наближеними до опозиції, а можливо і тіньовим штабом опозиції. Швидше за все тим спонсором хто фінансує опозицію як це було під час помаранчевої революції коли Жванія та товарищі валізами возили гроші Березовського в Україну. Аналізуючи маштабність сьогоднішніх акцій гроші завозяться набагато більші, а враховуючи те, що при обшуці в офісі "Батьківщини" знайшли біля 17 міліонів доларів можна приблизно прощитати, що "вкладають" в Україну. Біда в тому, що ми українці являємось заручниками цієї гри. Грають на нашому полі але за чужими правилами. Ми однозначно всі програємо.
L до НОНА Показати IP 31 Січня 2014 11:08
Мізки собі прочисти і "прощитай" щиталка пятдесятикопійчана!!! такі,як ти не варті нічого кращого. Давно з гноївки вибралась. що вже "аналізуєш"? Від тебе смердить навіть через написане...
голий яник Показати IP 31 Січня 2014 09:19
недарма сам Яник захворів, він напевне знав що даного схопця скоро знайдуть мертвий у лісі як і Вербицького, от у Яника горло зразу захворіло і він свалився щоб люди йому не тільки горло ай щось інше нероздели.
Тарас Показати IP 31 Січня 2014 10:44
Я 10 років займався боксом і прекрасно знаю як повинна виглядати людина після побоїв, а судячи з деяких коментів людей, які в цьому не петрають, проплачених Козачків ЯКІ ВІДМОВЛЯЄТЬСЯ бачити очевидного ПОДУМАЙТЕ САМІ ФОТО У КРОВІ (для чого це зроблено) щоб шокувати ЄВРОПУ! Згадайте себе коли бачите КРОВ НА СОБІ, ВИ ОДРАЗУ ІНТУІКТІВНО намагаєтися її витерти і змити, А ТУТ ЯК У Голівудському бойовикіу! Ще з приводу Луценко, якому вибили зуби... Так от, щоб вибити зуб, потрібно губу пошкодити! Якщо кого і били ТАК ЦЕ ТЕТЯНУ ЧОРНОВІЛ, а все решта - страшилка для ЄВРОПИ!
Тарасик до Тарас Показати IP 31 Січня 2014 10:47
давай тобу вхо та щоку поріжемо і скажемо що ти впав на сніг
Тарас до Тарасик Показати IP 31 Січня 2014 11:49
А ну ризикни:))) Ви взагалі мови людей не чуєте! Вам що у лоб, що по лобі... Де докази, що це влада зробила? Де докази що це опозиція зробила? Де докази що це "третя сторона" зробила...? Я не вихваляю тих вчинків, але я кажу як на цьому грають і як це до людей доносять і у яких ракурсах!!!
L до Тарас Показати IP 31 Січня 2014 11:04
Це застереження для таких, як ти! Видно, що тебе таки добре били і все по одному місці - по голові. За таких засранців. як ти(щоб вони не жили , як бидло), люди стоять на Майдані і гинуть. Але такі , як ти не варті навіть смерті клопа. а не те, що людини. Брись. погань!!!
Тарасище Показати IP 31 Січня 2014 11:06
Не собачтесь сталось чудо-вуха відросли назад.
агаа до Тарасище Показати IP 31 Січня 2014 11:17
ДА а вухо появилось :)))) там порошенко на фото певно своє віддав щоб пришили :)))
Воля Показати IP 31 Січня 2014 11:24
Щось неможу зрозуміти позицію Булатова то кричав війна-революція то що ж він хоче війна як війна отримав поранення тим паче вже відомо чого, напали на активістів оплоту і отримали відкоша.....
гражданская оборона Показати IP 31 Січня 2014 17:51
Что будет если его умыть? Весь грим исчезнет.Странно что не помылся уже в деревне. Неужели там теплой воды и перекиси водорода не нашлось, чтобы рану обработать.Супу пожрал и что... Даже перед укладкой на больничную койку рану не обработали фвшисты-медики. Везет парню : успел израненным до оказания медпомощи снятся со всеми своими лидерами и финансистами . Не удивлюсь появлению фото с американским послом.А почему на руках нет ран от распятия. Если его били , то морда должна быть фиолетовая и распухшая,а она вроде и побритая. Нет фингалов под глазами. Не вижу я изнеможенности после пыток и голода,
Я Показати IP 2 Лютого 2014 15:32
Взяв 1,5 млн доларів на автомайдан: або не відпрацював, або не поділився з іншими майданутими. За такі гроші можна вбити. Він сам признався, що у нього випитували про гроші для майдану.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus