USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ліфт з двома українцями зірвався з 15 поверху у Польщі

6 Червня 2021 12:47
В одному з багатоквартирних будинків в центрі польського міста Лодзі були поранені двоє чоловіків, які обслуговували шахту ліфта. Обидва – громадяни України. Про це пише УНН із посиланням на телеканал TVN24.

«Вони працювали на даху пасажирської кабіни і фарбували шахту. У якийсь момент кабіна зірвалася і впала з висоти п’ятнадцятого поверху», – повідомив молодший капітан Петро Висоцький з Лодзінської пожежної команди. Обидва робочих, громадяни України 41 і 42 років, були доставлені в лікарню.

Нещасний випадок стався в одному з багатоквартирних будинків на вулиці Піотрковской, 203. За інформацією, наданою лодзинської пожежною командою, двоє чоловіків працювали на даху ліфта.

«Вони фарбували шахту ліфта. З невідомих причин пасажирська кабіна, на даху якої вони стояли, впала вниз з висоти п’ятнадцятого поверху», – розповів телеканалу Висоцький з пожежної бригади в Лодзі.

Першими на місце події прибули медичні рятувальники.

«Вони витягли поранених на рівень −1. Один з поранених українців був у важкому стані. У другого були менш серйозні травми, в основному в області обличчя», – розповів пожежний.

Повідомляється, що на місці події працюють поліція і прокурор. Причини аварії поки невідомі.

«Наші інспектори також виїхали на місце. Ми розслідуємо обставини нещасного випадку і перевіряємо, чи були у працівників гарантовані умови для безпечного виконання роботи», – каже Вальдемар Ключа з Державної інспекції праці в Лодзі.

Він підкреслив, що поки рано говорити про які-небудь висновки.

«Ми не знаємо, чи могли потерпілі сприяти нещасному випадку, і чи подбав роботодавець про належні заходи безпеки. У нас багато питань, на які ми повинні відповісти», – підкреслив Ключа.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus