USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Лікар назвала симптом легкого перебігу COVID-19

29 Вересня 2021 13:23
Невролог, доктор медичних наук Маргарита Напрієнко розповіла, що головним симптомом, що вказує на легкий перебіг захворювання може бути головний біль.

Про це фахівець заявила в інтерв’ю Lenta, передає Кореспондент.

За її словами, головний біль при коронавірусі може свідчити про легку форму захворювання.

«Міжнародні дослідження, що включають велику кількість пацієнтів – майже 55 тисяч, – показали, що наявність головного болю при COVID-19 не є для життя загрозливим симптомом. Навіть, швидше, сприятливим. Іншими словами, головний біль при COVID-19 не асоційований з важкими наслідками», – пояснила невролог.

Вона зазначила, що є докази того, що пацієнти з регулярними головними болями до коронавірусу, під час захворювання цей симптом переносять набагато легше.

«Головний біль при СOVID-19 може бути схожий на головний біль напруги (як ніби голова стиснута лещатами, але нудоти і блювоти при цьому немає), так і на мігрень», – додала лікар.

Вона підкреслила, що якщо головний біль при коронавірусі супроводжується нудотою і блювотою, як при мігрені, то це говорить про те, що протікання захворювання може бути важким.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 29 Вересня 2021 13:36
А в туалет якщо ходиш кожен день це теж симптоми?
Анонім до Анонім Показати IP 29 Вересня 2021 14:31
А якщо не ходиш в туалет кожен день?
Анонім до Анонім Показати IP 29 Вересня 2021 16:15
То це вже інший діагноз,недобздів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus