USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лікарня на Волині отримала потужну допомогу від міжнародної асоціації

22 Січня 2015 10:34
Ковельська лікарня отримала потужну допомогу від Міжнародної Асоціації Підтримки України. Про це інформує Наталія Соколова в мережі.

Зі слів волонтера, завантажити допомогу в Києві дуже допомогли бійці з батальйону "Донбас". Жінка висловлює слова вдячності військовим.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що волонтери Волині домовилися про міжнародну допомогу військовим.



"У Києві завантажили машину дуже потрібного ДОБРА для Ковельськоі лікарні від МАПУ! Щира подяка хлопцям з батальйону "Донбас" за допомогу. Не уявляю, як би ми справились, адже машина - 20 тонн! Начмед Ковельського МТМО Людмила Михайлівна задоволена якістю і кількістю допомоги", - коментує волонтер.

Відтак, вчора, 21 січня, допомога прибула на Волинь.



Як повідомляють у Ковельському центрі допомоги бійцям, отримали від Асоціації й допомогу для мобілізованих бійців та сімей військових.

"Наш Центр сьогодні щиро вдячний за допомогу від Міжнародної Асоціації Підтримки України. Це і форма для мобілізованих, і речі для сімей АТО-шників", - йдеться у повідомленні.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus