USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Лікарня на Волині придбала сучасний апарат ШВЛ

9 Вересня 2020 22:08
Ковельське МТМО придбало сучасний апарат штучної вентиляції легень експертного класу Hamilton C6. Його вартість 1 мільйон 869 тисяч гривень.

Про це повідомляє Про Ковель.

Як зазначають, частину – 700 тисяч на обладнання спрямовано з міського бюджету, 50 тисяч – з районної казни, майже 155 тисяч – благодійні внески, які надійшли на спеціально для цього відкритий рахунок, решта – власні кошти МТМО.

ШВЛ встановили у відділенні анестезіології з ліжками інтенсивної терапії. За словами лікарів, він має два інтелектуальні режими для штучної вентиляції легень пацієнта.

При першому адаптивному – лікар задає мінімальні параметри підтримки дихання, а апарат сам підбирає необхідні параметри вентиляції легень. Другий режим, інтеливент – задаються цільові показники для насичення крові киснем та кількість вуглекислого газу, в повітрі що видихається. Далі апарат аналізує стан хворого та коректує показники штучного дихання.

ШВЛ Hamilton C6 підбирає автоматично тиск повітря, що подається для забезпечення повного відкриття всіх сегментів легень, має функцію підігріву та зволоження повітря, що подається хворому, а також автоматичного відключення при нормалізації дихання пацієнта.

Це надзвичайно актуально під час епідемії коронавірусу мати таке обладнання. Апарат допоможе рятувати життя важкохворим пацієнтам з COVID-19.

До слова, перш, ніж ввести його в експлуатацію, у заклад були запрошені фахівці, які провели навчання та надали консультації щодо роботи нової установки. Це уже 14 апарат ШВЛ у Ковельському МТМО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus