USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Лікарня в Боголюбах прийняла перших хворих на коронавірус. Фото

13 Квітня 2020 20:05
Корпус Волинської обласної клінічної лікарні, що знаходиться у Боголюбах, сьогодні прийняв перших пацієнтів, хворих на коронавірус.

Про це повідомила голова Волиньради Ірина Вахович у фейсбуці.

«Готовність лікарні серйозна. Дякую головному лікарю Олександру Дударю, Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», підрядникам, персоналу, усім свідомим за результат. Поремонтовано і дорогу у корпус. Засобами захисту, дезінфекторами забезпечено. Апаратів ШВЛ в Боголюбах - 10, кисень під’єднано», - наголосила Ірина Вахович.

Читати ще: Робота у розпалі: як у Боголюбах готують лікарню, аби дати відсіч коронавірусу

Станом на 18 годину 13 квітня, зі слів голови обласної ради, перші важкі пацієнти почуваються задовільно.

Читати ще: «Працюємо вдень і вночі. Готуємося до найгіршого сценарію», – очільник Волинської обласної лікарні про підготовку до епідемії

Зауважимо, корпус лікарні у Боголюбах визначили епіцентром у боротьбі за життя важких пацієнтів з коронавірусом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Авжеж Показати IP 13 Квітня 2020 23:02
Гарно! Краще б не фотографували, в деяких країнах тимчасові госпіталі на стадіонах будують, так там виглядає все набагато краще, та й медикаментів в рази більше.
ЛУЧАНОЧКА Показати IP 14 Квітня 2020 20:22
МОЛОДЦІ! АЛЕ ХОЧЕТЬСЯ, ЩОБ ЛІЖКА ПУСТУВАЛИ І ХВОРИХ БУЛО ЯКНАЙМЕНШЕ
невідомка Показати IP 14 Квітня 2020 20:31
А звідки ці хворі? Хочеться , щоб побільше робили тестів, щоб якомога скоріще находили носіів і щоб сам народ самоізолювався і без потреби не виходив не наряжав на небезпеку Це дуже страшно , і нема ніякоі надіі на швидке припинення БУДЬТЕ ОБЕРЕЖЛІВІШИМИ=це велика небезпека для нас усіх

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus