USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лікарня хоче від міськради компенсацію

14 Грудня 2011 17:31
Луцька міська клінічна лікарня хоче отримати компенсацію від міськради за збитки, завдані підтопленням приміщення влітку цьогоріч.

Отож, постійна депутатська комісія Луцької міськради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства 14 грудня вирішила запропонувати депутатам компенсувати шпиталю ці втрати.

Нагадаємо, влітку під час сильних дощів через несправність каналізації постраждало приміщення медичного закладу.

Зокрема заступник начальника управління охорони здоров’я Луцької міської ради Микола Якимчук розповів про ситуацію, що склалася тоді на КП: «Вода прорвала підвал, затопила складські приміщення, коридори. Воду відкачували. Була навіть загроза відключення енергопостачання».

Так, за його словами, у складському приміщенні лікарні були складені марлі, бинти, маски. Частина майна залишилася неушкодженою, проте більшість – відновленню не підлягає.

Тому комісія вирішила порадити депутатам міськради компенсувати вартість списаних засобів, пошкоджених стихійним лихом, а це – понад 32 тисячі гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
лучани Показати IP 14 Грудня 2011 17:35
Правильно. Нехай Міська рада вирішить
лікар Показати IP 14 Грудня 2011 18:07
А відколи цю посаду займає Якимчук? А Кошель?
Лучанин Показати IP 14 Грудня 2011 23:20
От цікаво, а чому понад 32? Ні, я не проти, навпаки, дивує інше - чому сума замала? Наскільки я пам'ятаю там підвали під всіма приміщеннями лікарні та ще й з моргом з'єднуються, кажись. От цікаво, в такому здоровенному підвалі, невже можна за 32 тисячі ремонт зробити, та ще й та вода кудоюсь потрапила - треба й ці місця поперекривати, а ще й марлі з битами та масками закупити про які пишуть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus