USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Луцька громада передала ще один мікроавтобус для потреб ЗСУ

19 Лютого 2024 17:14
Сьогодні, 19 лютого, Луцький міський голова Ігор Поліщук передав представникам Збройних сил України черговий транспортний засіб. Цього разу це мікроавтобус Volkswagen Transporter Т4, придбаний відповідно до запиту в/ч А 4100. Із Луцька він поїде на Херсонщину, де посилить пересувні вогневі групи.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

«Зараз там дуже складна ситуація і є необхідність у транспорті, – повідомив міський голова. – Військова частина звернулися до нас, і ми оперативно придбали цей мікроавтобус».
Як зазначив керівник громади, бус – монопривідний, на дизельному ходу, пройшов технічний огляд, фарбування і готовий до виконання бойових завдань.
Читати ще: Квадрокоптери, автомобіль та пошукові прожектори: три військові частини отримали допомогу від міськради

За словами представників військової частини, на полі бою мікроавтобус буде використовуватися для підвезення боєкомплекту.

Volkswagen Transporter придбано за рахунок одноденного заробітку працівників Луцької міської ради. Нагадаємо, що з перших місяців повномасштабного вторгнення трудовий колектив міськради жертвує частину свого заробітку на підтримку Збройних сил України.

Читати ще: Луцька міськрада закупила 20 комплексів контрбатарейної розвідки «Сова

Зауважимо, що Луцьк за кількістю витрачених коштів на закупівлю БПЛА посідає четверте місце в Україні, а за кількістю переданих – шосте. Цього року на потреби ЗСУ з бюджету громади спрямують не менш як 500 мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus